Στ. Πολέντας: Αμετανόητοι οι Έλληνες οδηγοί

Συντάκτης: την 3 Ιουνίου 2020

Επιλέγουν την επιθετική συμπεριφορά αγνοώντας τις συνέπειες. Ζητάμε η Πολιτεία να δει όλο το πλαίσιο από την αρχή. Νέα παρέμβαση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρωγής κι Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων στους Υπουργούς Μεταφορών και Δικαιοσύνης για τα τροχαία, με αίτημα την επανεξέταση της ασφαλούς οδήγησης στους δρόμους από μηδενική βάση.

«Ανυπολόγιστο το κόστος σε ανθρώπινες ζωές» επισημαίνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Πολέντας στον 98.4 και χωρίς αποτέλεσμα η διάθεση υπερβολικά μεγάλων ποσών σε καμπάνιες για τη μείωση των τροχαίων, καθώς η επιθετική οδήγηση διέπει τη συμπεριφορά μας στους δρόμους και η χρήση αλκοόλ δείχνει ότι είμαστε αμετανόητοι.

Ενδεικτικά και τα τελευταία στοιχεία της Αστυνομίας καθώς οι έλεγχοι για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το διάστημα Παρασκευή 29 Μαΐου – Κυριακή 31 Μαΐου, έδωσαν 45 παραβάσεις στην Κρήτη, 43 στην Αττική, 28 στην Κεντρική Μακεδονία, 25 στην Πελοπόννησο, 23 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 22 στο Νότιο Αιγαίο, 16 στη Θεσσαλία, 15 στη Θεσσαλονίκη, 12 στη Δυτική Ελλάδα, 12 στα Ιόνια Νησιά, 11 στην Ήπειρο, 9 στη Στερεά Ελλάδα, 5 στο Βόρειο Αιγαίο και 4 στη Δυτική Μακεδονία. Για τον ίδιο ζητούμενο είναι οι αλλαγές εκ βάθρων και η ενίσχυση της αστυνόμευσης στους δρόμους.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist