Γιάννης Πάριος: Η σπάνια εξομολόγηση για τον μικρότερο γιο του Νικόλα aka good job nicky

Συντάκτης: την 16 Δεκεμβρίου 2020

Για τον 24χρονο γιο του που σημειώνει επιτυχία ως good job nicky μίλησε ο Γιάννης Πάριος.

Ο Γιάννης Πάριος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου.

Σε μια σπάνια εξομολόγηση, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον μικρότερο γιο του, τον 24χρονο Νικόλα Βαρθακούρη ο οποίος ασχολείται με τη μουσική και σημειώνει ήδη επιτυχία ως good job nicky.

«Ήταν έκπληξη ο μικρός, αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης και έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει “μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ;”. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ μου», είπε.

Ο Γιάννης Πάριος εξέφρασε στη συνέχεια την αντίθεσή του με το είδος της μουσικής που ακολουθεί ο μικρός γιος του, ένας δρόμος που αναφέρεται στις παγκόσμιες τάσεις και διαθέτει αγγλικούς στίχους.

«Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το στιλ μουσικής του, αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο», σχολίασε ο Γιάννης Πάριος.

Ο good job nicky έγινε viral πριν δύο μήνες περίπου με το πρώτο του τραγούδι, το «January 8th» και ακολούθησε στα τέλη του Νοεμβρίου το single «FO SHO».


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist