Αναστάτωση πριν την απογείωση από άνδρα που ανέβηκε στο φτερό Boeing 737

Συντάκτης: την 16 Δεκεμβρίου 2020

Στο φτερό ενός αεροσκάφους της Alaska Airlines σκαρφάλωσε ένας άνδρας και μάλιστα, λίγο πριν την απογείωση!
Το περιστατικό έλαβε χώρα σε αεροδρόμιο του Λας Βέγκας, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον άνδρα, ο οποίος, τελικά, έπεσε από το φτερό και τραυματίστηκε.

Η πτήση 1367, με προορισμό το Πόρτλαντ, ήταν έτοιμη να απογειωθεί, όταν ο πιλότος διέκρινε έναν άνθρωπο να κατευθύνεται προς το αεροσκάφος και ενημέρωσε άμεσα τον Πύργο Ελέγχου.

Ο άνδρας, που με κάποιον τρόπο κατάφερε να πηδήξει πάνω από τον περιμετρικό φράχτη του αεροδρομίου, συνελήφθη από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας και το προσωπικό του αεροδρομίου.

Στο βίντεο, που τράβηξε κάποιος επιβάτης, φαίνεται να περπατάει πάνω στο φτερό και στη συνέχεια να κατευθύνεται προς την άκρη του. Όταν έφτασε εκεί έβγαλε τα παπούτσια του και τις κάλτσες του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει στο ακροπτερύγιο (winglet) του αεροσκάφους. Λίγες στιγμές αργότερα, ωστόσο, εμφανίζεται να γλιστράει και να πέφτει στον αεροδιάδρομο.

Το Boeing 737 της Alaska Airlines επέστρεψε στην πύλη για έλεγχο και απογειώθηκε, τελικά, με καθυστέρηση δύο ωρών και 18 λεπτών.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist