Δημήτρης Κλαράκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται κομματάρχες»

Written by on 13 Νοεμβρίου 2023

Προχωρούμε με πολιτικούς όρους

 

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει όρθιος κι όποιος μείνει οφείλει να συνεχίσει με πολιτικούς όρους κι όχι εν μέσω ομάδων. Δεν χρειάζεται κομματάρχες» λέει στο Ράδιο 98.4 ο Δημήτρης Κλαράκης Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου. Ασθενής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει κι όχι ο Πρόεδρος , απλά επι Τσίπρα ο ίδιος ήταν η συγκολλητική κόλα».

 

Η Ομπρέλα άνοιξε την πόρτα της εξόδου από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τον Στέφανο Κασσελάκη για πρακτικές τραμπισμού και διωγμό ιστορικών στελεχών της παράταξης. «Αισθανόμαστε την ανάγκη να προστατεύσουμε από τον περαιτέρω διασυρμό του, τον πολιτικό χώρο που έχουμε υπηρετήσει τόσα χρόνια» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

 

Την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ με έντονη κριτική κατά Κασσελάκη ανακοίνωσε και ο Στέφανος Τζουμάκας. «Στα μέρη μου λένε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ακέφαλο σώμα, δεν έχει ηγεσία» ανέφερε σε δήλωσή του.

 

Η ομάδα των 6+6 δεν αποχώρησε αλλά άσκησε σκληρή κριτική στον Κασσελάκη

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, που καταλογίζει στον πρόεδρο ευτελισμό της πολιτικής και της δημοκρατίας.

 

Δεν παραδίδει την έδρα του ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ είπε  ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να δημιουργήσει ένα κόμμα προσωποπαγές, χωρίς ενδιάμεσα όργανα και καταστατικά.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist