Βαρώσι, πόλη «φάντασμα»: Λευκορώσικη μπάντα για το αίσχος της Τουρκικής εισβολής με ένα καθηλωτικό βίντεο

Συντάκτης: την 13 Ιανουαρίου 2022

Η εκπομπή του 98.4 αναφέρθηκε σε ένα πραγματικά συγκινητικό video-clip  για το Βαρώσι , που πρώτο παρέθεσε το site  «seisaxthia.wordpress.com» , δημιουργία της hard-rock μπάντας από την Λευκορωσία , Main-De-Gloir. Στο videoclip οπτικοποίησαν την δημιουργία τους με πρωταγωνιστή ένα μικρό παιδί , που περιπλανιέται μέσα στα απομεινάρια της πόλης –«φάντασμα» , με την προσμονή του…γυρισμού.

Οι Main-De-Gloir, (Μεν Ντε Γκλουάρ) είναι μια πειραματική, post hardcore, ροκ μπάντα από τη Hrodna της Λευκορωσίας.Στην εισαγωγή του βίντεο κλιπ, πριν από την έναρξη του κομματιού, η αφήγηση αναφέρει για τα Βαρώσια:

«Κάποτε ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Μια ταχέως αναπτυσσόμενη τουριστική περιοχή με απίστευτα ξενοδοχεία, λαμπερές εμπορικές περιοχές και αμμώδεις παραλίες, αγαπημένος προορισμός διασημοτήτων όπως η Elizabeth Taylor και η Brigitte Bardot. Όμως όλα άλλαξαν τον Αύγουστο του 1974. Κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής επιχείρησης στην Κύπρο, όταν τα τουρκικά στρατεύματα κατέλαβαν τον έλεγχο της πόλης» .

Το Link του video-clip :

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=o2TKENjj7cg

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist