Β. Λουλάκης: Με 32.000 καλιτσούνια ΙΕΚ ΑΚΜΗ και Ηράκλειο επιχειρούν για το GUINNESS

Συντάκτης: την 12 Μαΐου 2022

Οι σπουδαστές του σχηματίζουν το χάρτη της Κρήτης και στη συνέχεια μοιράζουν τα γλυκίσματα σε πολίτες και κοινωφελή ιδρύματα

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου , 11.00 το πρωί, στην προβλήματα του Μικρού Κούλε, όπως ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ηρακλείου Βασίλης Λουλάκης, είπε στον 98.4.

 

Αναφορικά με τις ποσότητες των προϊόντων που χρησιμοποιηθούν, θα χρειαστούν περίπου 1ας τόνος αλεύρι, 1ας τόνος μυζήθρα, 400 κιλά ζάχαρη, 230 λίτρα αυγού, βανίλια, όπως και τα λοιπά συστατικά που περιέχει η κρητική συνταγή.

Στη συνέχεια το διάσημο κρητικό γλυκό, γνωστό και ως «λυχναράκι», θα μοιραστεί σε τοπικά κοινωφελή ιδρύματα και φυσικά στον κόσμο του Ηρακλείου, που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Η διοργάνωση όπως σημειώνει πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: Δήμου Ηρακλείου, Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, με αρωγούς-χορηγούς τις εταιρίες Λυχνία, Μύλοι Κρήτης, Αφοί Καλογεράκη, Παρλαμάς, Αφοί Χιωτάκη και Χαλκιαδάκης.

Όλοι μαζί θα βάλουμε το Ηράκλειο στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, προσθέτει ο κος Λουράκης, σε μία γιορτή με κεράσματα, μουσική, άφθονο κέφι και άρωμα.. κρητικής παράδοσης!

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist