Β. Καρκανάκης: Το πρόγραμμα περιοδείας του Κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη

Συντάκτης: την 18 Ιανουαρίου 2019

Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη ξεκινά σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Απόψε η κοπή της πίτας του κόμματος στο Ηράκλειο. Περιοδεία αύριο σε Γόρτυνα, Φαιστό, και Μυλοπόταμο. Αύριο και η συνάντηση του στο Τυμπάκι με τους Αγροτικούς Συλλόγους της Κρήτης, όπως είπε στον 98.4 ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης. Συγκεκριμένα: «Αύριο Σάββατο το πρωί έχει προγραμματιστεί περιοδεία στη Μεσαρά.

Η περιοχή δεν επελέγη τυχαία από τον πρόεδρο του κόμματος, αλλά αποτελεί ουσιαστικά μια τιμητική κίνηση για τον γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη, που κατάγεται από την περιοχή η οποία έδωσε από τον α’ γύρο πρωτιά στις εσωκομματικές στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρώτος σταθμός θα είναι το εργοτάξιο του δρόμου Ηρακλείου-Μεσαράς και θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Μουσείο Μεσαράς και στη Γεωργική Σχολή.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τις Μοίρες, θα συνομιλήσει με κόσμο στον δρόμο, καθώς θα διεξάγεται και το παζάρι της περιοχής, θα επισκεφτεί τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης και αμέσως θα αναχωρήσει για το Τυμπάκι, όπου θα γίνει σύσκεψη με τους Συλλόγους Αγροτών απ’ όλη την Κρήτη. Το πρόγραμμα προβλέπει επίσκεψη στο Ασήμι και συνάντηση με κτηνοτρόφους και ακολούθως θα επισκεφτεί Πύργο, Ανώγεια και Μυλοπόταμο.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist