Τα video games έκαναν μεγαλύτερο τζίρο από τη μουσική και το σινεμά μαζί για το 2020

Συντάκτης: την 28 Δεκεμβρίου 2020

Μήπως τα video games είναι όντως το μέλλον του Covid home entertaining;

To 2020 ήταν ένα σωτήριο έτος για την βιομηχανία των video games μιας και ξεπέρασε σε έσοδα τον κινηματογράφο αλλά και τη μουσική, όπως επίσης και τα sporting events.

Mε την καταστροφική επιδημία του Covid-19 η βιομηχανία του θεάματος εναποθέτει τις ελπίδες της μόνο στα video games μιας και όλα τα υπόλοιπα πάτωσαν πανηγυρικά. Αναμενόμενες ταινίες όπως James Bond: No Time To Die και Fast & Furious αναβλήθηκαν για το 2021 και πολλά, μάλλον όλα σχεδόν, τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα ακυρώθηκαν.

Μόνο ο τύπος που έμεινε στο σπίτι, δηλαδή όλος ο κόσμος με λίγα λόγια, κατάφερε να την περάσει ζάχαρη με την κονσόλα του και τα παιχνίδια του. έτσι οι ιντερνετικές αγορές παιχνιδιών εκτοξεύτηκαν κυριολεκτικά στο διάστημα.

Λες τελικά αυτό να είναι το μέλλον; Να καθόμαστε σπίτι για να αποφύγουμε αενάως ένα δυστοπικό «έξω»; Ποιος ξέρει; Μέχρι τώρα αυτό δείχνει το πράγμα πάντως με το εμβόλιο να αργεί.

Σύμφωνα με το περιοδικό MarketWatch η βιομηχανία των video games πρόκειται να ξεκαθαρίσει γύρω στα 170 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο για το 2020!


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist