Στους δρόμους οι Ηρακλειώτες για το Βενιζέλειο νοσοκομείο

Written by on 18 Οκτωβρίου 2023

Υγειονομικοί – Γιατροί, Νοσηλευτές – Διοικητικό Προσωπικό, Συνταξιούχοι, Επαγγελματοβιοτέχνες, Εργατικό κέντρο και ΑΔΕΔΥ, ΟΕΒΕΝΗ, ΟΕΣΚ, Εκπαιδευτικοί και των δύο βαθμίδων, Φοιτητές, Ενώσεις Γονέων, Συνδικάτο Οικοδόμων, Σωματεία και Συλλογικότητες, ενώνουν δυνάμεις στέλνοντας μήνυμα διεκδίκησης κι αγανάκτησης για την εικόνα της υγείας και τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Βενιζέλειο.
Στο πλευρό τους Δήμος και Περιφέρεια, καθώς έχουν εκδοθεί και σχετικά ψηφίσματα με τα οποία ζητούν αντιμετώπιση των προβλημάτων από την Πολιτεία.

 

*Ακολουθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το Παγκρήτιο Συλλαλητήριο στο κέντρο του Ηρακλείου.

 

*Ανούσια κρίνεται από τους εκπροσώπους φορέων την ίδια ώρα η συγνώμη του Υπουργού Υγείας από το Ηράκλειο για την κατάσταση του νοσοκομείου όταν την ευθύνη για τη λειτουργία του φέρει η Πολιτεία όπως κι η καρατόμηση της Διοίκησης του Νοσηλευτικού ιδρύματος που λειτουργεί υπό τις εντολές του.

 

*Επικοινωνιακή και μόνο η κάθοδος του στο Ηράκλειο είπαν στο Ράδιο 98.4 Γιώργος Λενακάκης, Στέλιος Βοργιάς, Δημήτρης Δερμιτζάκης και Βαγγέλης Θαλασσινός, όταν τα πολλαπλά προβλήματα του νοσοκομείου χρίζουν άμεσων και μόνιμων Λύσεων.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist