Π. Μπιρλιράκη: Στην τελική ευθεία για το Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι

Συντάκτης: την 5 Μαρτίου 2019

Με παλιές ελληνικές καντάδες συνεχίζεται απόψε το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2019. Η Δημοτική Χορωδία Ρεθύμνου, μαθητές και καθηγητές από το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου, μουσικοί της πόλης, μαζί με τις καρναβαλικές ομάδες αναβιώνουν το έθιμο της καντάδας στους δρόμους της παλιάς πόλης.

Η έναρξη θα γίνει στις 6:30 το απόγευμα από την πλατεία του Άγνωστου Στρατιώτη και με κατάληξη στο Πηγάδι (Μεγάλη Πόρτα). Ακολουθούν πλήθος εκδηλώσεων που προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα , όπως είπε στον 98.4 η αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού Πέπη Μπιρλιράκη.

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού είναι η ΑΝΕΚ Lines και η Blue Star Ferries. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η “ΚΡΗΤΗ TV” και η “Νέα Κρήτη”. Μήνυμα της ιδίας μέσω του σταθμού είναι οι επισκέπτες στο Ρέθυμνο να διαχειριστούν με ευθύνη τη μετακίνηση και διασκέδασή τους ώστε να επιστρέψουν στα σπίτια τους ασφαλείς. Στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής θα συμμετέχουν 15.000 καρναβαλιστές, 40 ομάδες και 33 άρματα.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist