Ν. Πλακιάς : “Δεν μας στείλατε με το ζόρι αλλά μας είπατε να ανάβουμε κανένα κεράκι στην Εκκλησία”

Written by on 11 Απριλίου 2024

Ο Νίκος Πλακιάς , πατέρας των δίδυμων κοριτσιών και  θείος της ανιψιάς από την Καλαμπάκα, που χάθηκαν στα Τέμπη, απαντώντας στις διαψεύσεις της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου πως ουδέποτε θα συμπεριφερόταν με κυνισμό  και ουδέποτε θα τους παρέπεμπε τους συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών για παρηγοριά στην εκκλησία, όπως είπε από το forum των Δελφών, τονίζει με έμφαση : ” κυρία εισαγγελέας, πράγματι, δεν μας στείλατε με το ζόρι στην εκκλησία αλλά μας είπατε να πάμε να ανάβουμε και κανα κεράκι και να πηγαίνουμε και καμία φορά για να μας βοηθήσει”.

Ο κ. Πλακιάς σημειώνει στον 98.4 πως είναι απορίας άξιο πως 11 μήνες μετά τις συναντήσεις στο γραφείο  της στον Άρειο Πάγο με συγγενείς θυμάτων , η κ. εισαγγελέας αναφέρεται και μάλλον με ελλείψεις σε τέτοια ζητήματα των συναντήσεων κι όχι στις υποδείξεις που οι συγγενείς έκαναν από την πρώτη στιγμή, για παραλείψεις , αβλεψίες και αποσιωπήσεις στοιχείων της υπόθεσης, που οι ίδιοι εντόπισαν τελικά και υπέδειξαν στις δικαστικές αρχές . Αποτέλεσμα , ενώ οι συγγενείς είναι στο “ωμέγα των ερευνών” , δυστυχώς , όπως λέει αρχές και δημόσιοι φορείς δεν είναι ούτε στην “άλφα-βήτα”.

Ο κ. Πλακιάς , σχολιάζοντας και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, σημείωσε πως η επιμονή του στη ρήση ” στα Τέμπη συγκρούστηκαν οι χρόνιες παθογένειες του ελληνικού κράτους με το ανθρώπινο λάθος ” , πρέπει να εξηγηθεί από τον ίδιο ως τι νοείται ανθρώπινο λάθος , “η τοποθέτηση ενός σταθμάρχη , ακατάλληλου σε αξιολογήσεις από το 2019, ως σταθμάρχη πρώτα στη Καλαμπάκα και μετά με διαδικασίες εξπρές με μέσο στη Λάρισα “;


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist