Μ. Βαμιεδάκης: Δεν περιμένουμε να κερδίσουμε φέτος χρήματα

Συντάκτης: την 29 Ιουνίου 2020

Μπορούμε να προετοιμαστούμε καλύτερα για το 2021.

Με την ελπίδα να κρατηθούν στην τουριστική αγορά, να στηρίξουν τις επιχειρήσεις αλλά και τις θέσεις εργασίας στα καταλύματα τους, οι επιχειρηματίες του τουρισμού χώρου, καθώς δύο με τρείς μήνες δεν μπορούν να αναπληρώσουν τη ζημιά που έχει προκαλέσει η πανδημία. «Όσοι δουλέψουν τους μήνες που ακολουθούν πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να κερδίσουν χρήματα.

Μόνο παρακαταθήκη για το 2021 δημιουργούν» λέει ενδεικτικά στον 98.4 ο επιχειρηματίας Μιχάλης Βαμιεδάκης. Επισημαίνει τη λάθος επικοινωνιακή διαχείριση που ακολουθεί η ΓΓΠΠ και καλεί το σύνολο των φορέων στον τουρισμό να αναλάβει δράση, καθώς εν μέσω Σαββατοκύριακου βγήκαν στον αέρα οι επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με τον τρόπο ελέγχου των επιβατών που θα φθάσουν στη χώρα από την Τετάρτη 1 Ιουλίου.

Μάλιστα είπε πως και τα δημοσιεύματα του Διεθνούς Τύπου κάθε άλλο παρά κολακευτικά είναι για τη στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ο Μιχάλης Βαμιεδάκης την ίδια ώρα δηλώνει επιφυλακτικός έναντι της αισιοδοξίας του Κυριάκου Μητσοτάκη για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου φέτος μέχρι και τον Οκτώβρη, παραθέτοντας τα επιχειρήματα του φόβου των επισκεπτών στο νέο κύμα κρουσμάτων που αναμένουν οι ειδικοί από το Σεπτέμβριο, αλλά και της άρνησης των ατόμων 3ης ηλικίας (ευάλωτος πληθυσμός) να ταξιδέψει αυτή την περίοδο.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist