Μ. Καρκαβάτσος: Η Κυβέρνηση να μην κουνά το δάχτυλο στους αγρότες

Συντάκτης: την 7 Φεβρουαρίου 2019

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες των Μπλόκων, αρνούμενοι να προσέλθουν σε διάλογο, μόνο με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αίτημα τους το ραντεβού αυτό να έχει διευρυμένη κυβερνητική σύνθεση. «Να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον αγροτικό κόσμο «όσοι εμμένουν σε αποκλεισμούς δρόμων», ήταν η απάντηση του Σταύρου Αρχωβίτη, με τους αγρότες να ενισχύσουν τα μπλόκα και το Μανόλη Καρκαβάτσο, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αρχανών Αστερουσίων να διαμηνύει μέσω του 98.4 προς τον Υπουργό, ότι δεν μπορεί να τους κουνά συνεχώς το δάκτυλο και να δοκιμάζει τις αντοχές των φτωχοποιημένων νοικοκυριών τους.

Μήνυμα του ιδίου και προς τους συναδέλφους του, που έχουν επαφές και συναντήσεις ήδη με τον Υπουργό «να μην τους προδώσουν». Αναφορικά με τους αποκλεισμούς δρόμων και στην Κρήτη, ια μισή ώρα κάθε μέρα στις 17.00 το απόγευμα θα κλείνουν τον κόμβο στα Πρετώρια οι αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στην περιοχή. Ανάλογες αποφάσεις έχουν πάρει και οι αγροτηκτηνοτρόφοι των Χανίων.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist