Μ. Αλιφιεράκης: Έρχεται το Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία

Συντάκτης: την 13 Μαρτίου 2019

Σε εξέλιξη η προετοιμασία του 8ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ – SUPER MARKET, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ.

Έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, επαγγελματιών, βιοτεχνών, μεταποιητών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή – δίνοντας την ευκαιρία και στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής – αλλά και να στηριχθεί η συναφής με τον τουρισμό επαγγελματική /βιοτεχνική δραστηριότητα.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. «Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα επτά προηγούμενα χρόνια, έχει βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά αγροτικά προϊόντα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές. Ξέρουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες αλλά επιμένουμε στην προσπάθεια να καταφέρουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα» λέει στον 98.4 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μανόλης Αλιφιεράκης».


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist