ΙΣΗ: «Σε έξαρση γρίπη, ιώσεις και covid-19»

Συντάκτης: την 13 Ιανουαρίου 2023

Στις συστάσεις: «Εμβολιασμός ευπαθών ομάδων, μέτρα προσωπικής υγιεινής»

 

Κοινή προσπάθεια 7ης ΥΠΕ, ΙΣΗ, Περιφέρειας για τον εμβολιασμό των πολιτών έναντι της εποχικής γρίπης και covid-19  καθώς καταγράφεται αύξηση των κρουσμάτων αυτό το διάστημα.

*Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Αλέξανδρος Πατριανάκος, υπενθύμισε πως τα μέτρα προσωπικής υγιεινής έχουν μπει στη ζωή μας και πρέπει να τα συνεχίσουμε, υπογραμμίζοντας εκ μέρους της ιατρικής κοινότητας πως «είμαστε εν μέσω της έξαρσης της εποχικής γρίπης.

*Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας, γιατρός Λάμπρος Βαμβακάς, αναφερόμενος στην αξία του εμβολιασμού υπενθύμισε πως «ο εμβολιασμός είναι και παραμένει πάντα το καλύτερο μέτρο πρόληψης και αντιμετώπισης της εποχικής γρίπης.

*Ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Δημήτρης Αγαπίου, προέτρεψε «να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε ότι προστατεύομαστε οι ίδιοι, διαφυλάσσεται η υγεία μας και προστατεύονται αυτοί και οι γύρω μας γιατί αποφεύγεται η βαριά νοσηλεία και η σοβαρή νόσηση από λοιμώξεις του αναπνευστικού και διαφυλάσσεται η ανθρώπινη ζωή».

*Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου Αριστοτέλης Σκουντάκης, υπογράμμισε πως «οι φαρμακοποιοί στηρίζουν κάθε προσπάθεια για τον εμβολιασμό και παροτρύνουν όλους τους συμπολίτες να εμβολιάζονται ώστε να προστατεύουν με τον καλύτερο επιστημονικό τρόπο, τον εαυτό τους και τους οικείους τους.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist