Εργατικά Κέντρα: «Δύσκολος ο Χειμώνας που έρχεται»

Συντάκτης: την 14 Οκτωβρίου 2021

Πανδημία, εποχικοί εργαζόμενοι, ενεργειακή κρίση, ακρίβεια, βάλουν ευθέως τα νοικοκυριά

Τα παραπάνω επισημαίνουν μιλώντας στον 98.4 οι Πρόεδροι των Εργατικών κέντρων Ηρακλείου και Ρόδου Στέλιος Βοργιάς και Παναγιώτης Εγγλέζος, αντίστοιχα.

Ζητούν στοχευμένα μέτρα που θα φθάνουν στους εργαζόμενους, την ενεργοποίηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού με την αντιμετώπιση της ακρίβειας,  τη μείωση του μεταφορικού ισοδύναμου, την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για την προστασία των εργαζομένων.

«Τα νοικοκυριά βρίσκονται στο όριο της επιβίωσης. Φοβάμαι ότι ο Χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος» δηλώνει ο Στέλιος Βοργιάς, πρόεδρος του ΕΚΗ. Μόλις χθες κατά τη διάρκεια συνάντησης Σωματείων μελών της Δύναμης του Εργατικού με το Βουλευτή Σωκράτη Βαρδάκη επισημάνθηκε  ότι η ενεργειακή κρίση κρύβει ντόμινο ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά.

«Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στη Ρόδο, καθώς το νησί είναι αμιγώς τουριστικό και σε ποσοστό 95% ο πληθυσμός ζει από αυτόν» επισημαίνει ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Παναγιώτης Εγγλέζος. Στις αναφορές του η κοινή γραμμή των Εργατικών Κέντρων για τη στήριξη των εργαζομένων.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist