«Δεν Φοβήθηκα»: Ο Στέλιος Ρόκκος σε μια συγκινητική κατάθεση ψυχής

Συντάκτης: την 19 Οκτωβρίου 2020

Ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει πιο ερωτικός από ποτέ και παρουσιάζει το «Δεν Φοβήθηκα», τη νέα του επιτυχία που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός ερμηνεύει μία ατμοσφαιρική μπαλάντα, σε μουσική και στίχους του ίδιου, που γράφτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας των προηγούμενων μηνών.

Μέσα από το νέο τραγούδι του ο Στέλιος Ρόκκος κάνει μια κατάθεση ψυχής για την αγάπη.
«Άκουσα να λένε πως, πως όλα θα ‘ναι αλλιώς, νέα πραγματικότητα και άλλο καθεστώς. Άκουσα να λένε πως, πως δεν υπάρχει φως και πρέπει τώρα οι άνθρωποι, να μάθουνε αλλιώς…», τραγουδά και συνεχίζει: «Δε φοβήθηκα ούτε στιγμή μη χάσω ό,τι έχω, μα φοβήθηκα μη χάσω εσένα, δε φοβήθηκα ούτε στιγμή γιατί μπορώ να το παλέψω αν έχω πλάι μου εσένα, μόνο εσένα…»

Το «Δεν Φοβήθηκα» συνοδεύεται από ένα τρυφερό και συγκινητικό music video, με δυνατό μήνυμα, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης.

Με τον Στέλιο Ρόκκο στο ρόλο του αφηγητή και πρωταγωνιστή τον ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Χατζηγεωργίου, το video ξετυλίγει την ιστορία ενός ζευγαριού που παρά τις δύσκολες στιγμές και τα πρωτόγνωρα δεδομένα, όπως αυτά που έχει φέρει η πανδημία, παραμένει δυνατό χάρη στην αγάπη του. Η ιστορία και η αγάπη του ζευγαριού κορυφώνεται με τη γέννηση ενός παιδιού, σηματοδοτώντας την ελπίδα.

To «Δεν Φοβήθηκα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist