Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ με τα ΜΑΤ στο προαύλιο για την επίσκεψη Μ. Γκάγκα

Συντάκτης: την 25 Ιανουαρίου 2023

«Τα προβλήματα της υγείας δεν λύνονται με αυτό τον τρόπο» διαμηνύει ο Δημήτρης Βρύσαλης μέσω του 98.4

 

Στο ΠΑΓΝΗ υπο την προστασία της Αστυνομίας και μίας κλούβας των ΜΑΤ σήμερα η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας προκαλώντας τις αντιδράσεις του Σωματείο Εργαζομένων.

Όπως ο Δημήτρης Βρύσαλης είπε στον 98.4 ουσιαστικά η Υπουργός δεν απαντά στα ουσιαστικά προβλήματα της Υγείας και της λειτουργίας του νοσοκομείου. Δεν απαντά στις πολιτικές επιλογές υποχρηματοδότησης, εμπορευματοποίησης, ιδιωτικοποίηση της υγείας, γιαυτό και η Ανοιχτή Επιστολή που έστειλαν στον Πρωθυπουργό και στην Κυβέρνηση. Μεταξύ άλλων σημειώνουν: «Σας ενημερώνουμε κ. Πρωθυπουργέ ότι οι υγειονομικοί που κάποτε χειροκροτούσατε στα μπαλκόνια δεν ανέχονται την κοροϊδία. Δεν αποδέχονται να δουλεύουν σε εξουθενωτικές συνθήκες εργασίας και πάλι να μη φτάνουν για να φροντίσουν τους ασθενείς τους όπως τους αξίζει. Δεν αποδέχονται τη λογική κόστους-οφέλους στα νοσοκομεία».

Το Σωματείο όπως είπε δεν κλήθηκε σε συνάντηση με την Υπουργό.

Αύριο πραγματοποιείται κι η Παγκρήτια κινητοποίηση για την υγεία. Στάσεις εργασίας για τους υγειονομικούς, όπως και για τους φορείς που θα πάρουν μέρος σε αυτή. Στις 09.30 η συνάντηση των φορέων στην πλατεία Ελευθερίας και τρείς ώρες αργότερα στις 12.30 στην 7η ΥΠΕ.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist