Αναστάσιος Λαυρέντζος: Δημογραφική κατάντια- Πεθαίνουμε …”Ησύχως”

Written by on 4 Οκτωβρίου 2023

Ο Αναστάσιος Λαυρέντζος, που έχει  εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος στον τομέα Διαχείρισης Κινδύνων σε μεγάλους ελληνικούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και συνεργάζεται με διεθνείς ελεγκτικούς οίκους ως σύμβουλος επιχειρήσεων και διδάσκει Διαχείριση Κινδύνων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι ο ο συγγραφέας των πλέον επίκαιρων βιβλίων για το δημογραφικό με  τα βιβλία: «Η Θράκη στο μεταίχμιο» και «Σιωπηρή Άλωση – Το Δημογραφικό και το Μεταναστευτικό πρόβλημα της Ελλάδας».

Μιλώντας σήμερα στον 98.4 για την αδράνεια του πολιτικού συστήματος στη χώρα , πάνω στο Νο1 ζήτημα επιβίωσης του Ελληνισμού, το δημογραφικό, έκανε λόγο για μια κατάσταση που οδηγεί κάθε χρόνο στην εξαφάνιση μιας πόλης των 70χιλιάδων κατοίκων, χωρίς κανείς να συγκινείται.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, “πεθαίνουμε ησύχως” και δυστυχώς καμία στρατηγική βάθους δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Τα επικαιροποιημένα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ για τις γεννήσις και θανάτους στη χώρα, όπως είπε, απλά επιβεβαιώνουν την επιτάχυνση της δημογραφικής κατάρρευσης στη χώρα.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist