«Ακατανόητη η άρνηση Βορίδη να μονιμοποιήσει συμβασιούχους σε Δήμους και Περιφέρεια»

Συντάκτης: την 27 Μαρτίου 2023

«Αποδυναμώνουν τις υπηρεσίες σε βάρος των ιδίων των εργαζόμενων και των υπηρεσιών προς τους πολίτες» λέει ο Στέλιος Βοργιάς

 

Παραμένουν στις θέσεις τους με προσωρινές διαταγές, οι συμβασιούχοι στους Δήμους και την Περιφέρεια Κρήτης, μέχρι νεοτέρας, καθώς δεν απολύονται αλλά θα πρέπει να καταθέσουν σχετικά υπομνήματα για να αποδείξουν όσα υποστηρίζουν, έως την 1η Απριλίου. Ενημερωτική συνάντηση σήμερα στο ΕΚΗ με νομικούς προς βοήθεια των εργαζόμενων. Η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται εντός του επόμενου διμήνου.

«Για την αποδυνάμωση των υπηρεσιών» μιλά στον 98.4 ο Πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, όπως και την ακατανόητη επιμονή του Υπουργού Εσωτερικών να μοριοδοτήσει και μονιμοποιήσει εργαζόμενους που υπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες ακόμα κι από το 2015.

Παράλληλα η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης, να διεκδικήσουν την στελέχωση όλων των δημοτικών υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό και ζητά την άμεση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να παρθεί απόφαση για την -με κάθε τρόπο- στήριξη των συμβασιούχων για την μονιμοποίηση τους.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist