Α. Φραγκιαδάκης: Αποδυναμώνουν την ΕΜΑΚ απομακρύνοντας τους ανεμβολίαστους

Συντάκτης: την 20 Ιουλίου 2021

«Πριν την απόφαση περί υποχρεωτικού εμβολιασμού έπρεπε να έχουμε ενημέρωση.

Το θέμα αφορά στην υγεία μας» Αναστάτωση στο Πυροσβεστικό Σώμα και στην ΕΜΑΚ καθώς μετακινήθηκαν τα 54 άτομα που αρνήθηκαν τον εμβολιασμό τους από την υπηρεσία προς άλλη. Η επιστροφή προβλέπεται μόνο για όποιον αλλάξει γνώμη.

Επτά οι άνδρες της ΕΜΑΚ στο Ηράκλειο που μετακινήθηκαν αρχικά στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό μαζί με τον 40χρονο που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. «Όπως έχουμε τονίσει, όλοι όσοι υπηρετούν στην ΕΜΑΚ πρέπει να είναι εμβολιασμένοι», τονίζει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

«Εφαρμόστηκε απλώς η σχετική διαταγή», προσθέτει. «Είχαμε δώσει ένα μεγάλο χρονικό περιθώριο σέ όσους υπηρετούν στην υπηρεσία για να εμβολιαστούν. Η ΕΜΑΚ παρέχει συνδρομή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όποιο μέρος του κόσμου, αν κριθεί αναγκαίο. Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, να είναι ανεμβολίαστοι».

Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος Απόλλων Φραγκιαδάκης μιλώντας στον 98.4 είπε ότι αρχικά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κατατεθεί χάθηκαν, αλλά εκκρεμεί η οριστική εκδίκαση της υπόθεσης στην ολομέλεια του ΣτΕ.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist