Το «ευχαριστώ» των παιδιών της Βίκυς Μοσχολιού στον Πάνο Κιάμο

Συντάκτης: την 16 Νοεμβρίου 2020

Οι κόρες της Βίκυς Μοσχολιού ευχαριστούν τον Πάνο Κιάμο για το φόρο τιμής στη μεγάλη ερμηνεύτρια.

Η Βίκυ Μοσχολιού ήταν και είναι μία από τις σπουδαιότερες φωνές που κόσμησαν με την παρουσία τους την ελληνική μουσική σκηνή.

Ο Πάνος Κιάμος στο νέο τραγούδι του με τίτλο «Είπα Κι Εγώ», σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου και μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη, αποτίνει φόρο τιμής μεταξύ άλλων στην μεγάλη ερμηνεύτρια του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού.

Οι κόρες της Βίκυς Μοσχολιού, Ράνια και Ευαγγελία, χαιρέτησαν με χαρά την αναφορά της μητέρας τους στο συγκεκριμένο τραγούδι.

Επίσης και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον αγαπημένο τραγουδιστή, τον οποίο ευχαρίστησαν για την ξεχωριστή αυτή τιμή.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που σε αυτό το μουσικό ταξίδι αναφέρεται η μητέρα μας και το τραγούδι “Άνθρωποι Μονάχοι”. Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την τιμή», σημείωσαν.

Από την πλευρά του, ο Πάνος Κιάμος υποδέχθηκε με συγκίνηση τη συγκεκριμένη αντίδραση.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έστειλε μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το δικό του «ευχαριστώ» στις κόρες της μεγάλης ερμηνεύτριας, τονίζοντας την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι.

«Το “Είπα Κι Εγώ” ήδη αγγίζει τις καρδιές σας και μου δίνει απίστευτη χαρά. Σήμερα, όμως, συγκινήθηκα πραγματικά γιατί αντίκρισα αυτήν την ανάρτηση…», έγραψε ο Πάνος Κιάμος.

«Ράνια και Ευαγγελία εγώ σας ευχαριστώ!!! Όσο για την ιστορία της μητέρας σας, της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού, μιλάει από μόνη της! Εγώ υποκλίνομαι και απλά θα πω: Υπάρχω γιατί… Υπήρχες… Υπάρχεις… και Θα Υπάρχεις…», πρόσθεσε.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist