Την επαναπρόσληψη τους στο 100% διεκδικούν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι

Συντάκτης: την 21 Μαΐου 2020

Σημεία κλειδιά για τους ίδιους, χρόνος ταμείου ανεργίας, περίθαλψη, εκ περιτροπής εργασία. Ζητούν διευκρινήσεις τάχιστα.

Στο ίδιο πλαίσιο διεκδικήσεων επιμένουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι κρίνοντας δια στόματος του Πρόεδρου τους Νίκου Κοκολάκη στο Ηράκλειο πως οι εξαγγελίες Κυριάκου Μητσοτάκη και Χάρη Θεοχάρη καλές ακούγονται αλλά απαιτούν πολλές διευκρινήσεις.

Ζητούν καταβολή αποζημίωσης στους εργαζόμενους για όσο διάστημα δεν απασχοληθούν από τους εργοδότες τους, επαναπρόσληψη του συνόλου των εργαζομένων ώστε να τους καλύψει η πολιτεία οικονομικά,  κάλυψη της ασφαλιστικής δαπάνης, έκπτωση ενοικίου πρώτης κατοικίας, “πάγωμα” δανειακών οφειλών και τραπεζικών απαιτήσεων, προστασία των θέσεων εργασίας, εξειδίκευση μέτρων υγείας και ασφάλειας της εργασίας στα ξενοδοχεία.

Διαφωνούν με την εκ περιτροπής εργασία η «κερκόπορτα» της οποίας φοβούνται ότι ανοίγει, με το Νίκο Κοκολάκη μιλώντας στον 98.4 να προσθέτει πως η κατάσταση είναι ήδη πολύ σοβαρή για τις οικογένειες των συναδέλφων του, καθώς φθάνουν και τα μπιλιετάκια της διακοπής του Ηλεκτρικού Ρεύματος.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist