Στέλιος Βεϊσάκης: Ο κομβικός ρόλος της Κρήτης στην ενέργεια

Συντάκτης: την 22 Ιουνίου 2021

Στην Κρήτη στρέφονται τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας το τριήμερο 8-10 Ιουλίου οπότε και θα διεξαχθεί το 5ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο – 1ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση για την ενέργεια , με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων, ακαδημαϊκών και πολιτικών.

Στο φετινό συνέδριο θα συμμετάσχουν πάνω από 100 διακεκριμένοι ομιλητές, “φωτίζοντας” πολύπλευρες πτυχές γύρω από το ενεργειακό σκηνικό, τα ενεργειακά και γεωστρατηγικά δεδομένα, τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις και καινοτομίες, αλλά και τις προοπτικές ειδικά για το νησί μας, με νέες μάλιστα προσεγγίσεις όπως αυτή του υδρογόνου.

«Διοργανώνουμε το 5ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο, που σίγουρα θα κεντρίσει για μια ακόμα φορά το ενδιαφέρον. Αλλά αυτό που εγκαινιάζουμε μαζί με την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Κρήτης είναι η 1η Διεθνής Έκθεση Ενέργειας για την Ελλάδα, που δεν υπάρχει. Ένας νέος θεσμός που ξεκινά φέτος. Θα γίνεται σε ετήσια βάση στην Κρήτη και θα είναι ενσωματωμένος σε αυτά που κάνουμε ήδη», είπε στον 98.4 ο ιδρυτής της Cretan Energy Conferences Στέλιος Βεϊσάκης.  

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist