Στέφανος Ξενάκης στον 98.4: “Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις”

Συντάκτης: την 9 Μαρτίου 2022

Ανοιχτή εκδήλωση ομιλία σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο ibis Styles Ηράκλειο με κεντρικό ομιλητή το συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη,  εστιάζοντας σε αυτά που συχνά προσπερνάμε και κάνουν όλη τη διαφορά στη ζωή μας, τα φαινομενικά ασήμαντα, τα μικρά πράγματα που ίσως είναι και τα μεγάλα.

Εδώ και καιρό, μάλιστα, ο ίδιος ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη κιόλας δημοτικού.

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 στις 18:00 το απόγευμα και στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής και αθλητικής κοινότητας, καθώς και των γονέων, με τίτλο: «ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ- μαθήματα αξιών για μικρούς και μεγάλους», όπως ο Δάσκαλος μέλος της ομάδας του «Ναι Μπορώ» Πέτρος Σαββαϊδης, είπε στον 98.4 .

Διοργανώνεται από τον αθλητικό σύλλογο ΛΑΒΡΥΣ, μέλος της διεθνούς οργάνωσης SIX BLADES JIU JITSU και την υποστήριξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα επεξηγηθεί πως το άθλημα ΒJJ SIX BLADES καλλιεργεί στα παιδιά 6 βασικές αξίες: Σεβασμός, οικογένεια, αυτοπειθαρχία, τιμή – αξιοπρέπεια, αφοσίωση & θετική εστίαση.

**Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη και θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και των απαραίτητων πιστοποιητικών ελέγχου ταυτοπροσωπίας, όπως αυτά έχουν οριστεί από την κυβέρνηση.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist