Σεμινάρια Εκπαίδευσης της ΟΜΑΕ σε Κρήτη και Βελβεντό στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό

Συντάκτης: την 10 Νοεμβρίου 2021

Σεμινάρια Εκπαίδευσης της ΟΜΑΕ σε Κρήτη και Βελβεντό  στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό

Στόχος η επικαιροποίηση των γνώσεων των ήδη υπαρχόντων Κριτών, Αλυταρχών και Αγωνοδικών που στελεχώνουν τους αγώνες και δημιουργία διάδοχης κατάστασης σε επίπεδο στελεχών, όπως ο εκπαιδευτής και σύμβουλος της επιτροπής επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ Δήμος Ριζικάρης, είπε στον 98.4.

Το σεμινάριο στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί από τον ΑΟΚ το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνει το θεωρητικό πεδίο, τις εξετάσεις και το πρακτικό.

Στην ανακοίνωση του ο ΑΟΚ Κρήτης αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης (ΑΟΚ) με την έγκριση και συμπαράσταση της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ, διοργανώνει Σεμινάρια & Εξετάσεις για υποψήφιους κριτές, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους.

Τα σεμινάρια αφορούν παλιούς και νέους κριτές από όλη την Κρήτη. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν και όλοι όσοι κατέχουν ήδη Κάρτα Κριτή.  Οι εξετάσεις και τα Σεμινάρια θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου 2021.

Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει Εξετάσεις για Νέος Κριτής Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (αφού έχει διαβάσει προσεκτικά τους κανονισμούς των αγώνων αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα www.omae-epa.gr) ή όποιος ήδη είναι Κριτής και θέλει να ανανεώσει τις γνώσεις του, μπορεί να παρακολουθήσει τα Σεμινάρια δηλώνοντας Συμμετοχή, ως εξής:

-Καλώντας στο τηλ. 6937 458 555 ή
-Στέλνοντας email στο aokkritis@gmail.com με τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο & αριθμός κινητού τηλεφώνου).

* Οι εξετάσεις και τα σεμινάρια Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου 2021

– Σάββατο 13/11, στον χώρο της θεατρικής Σκηνής Ηρακλείου

από 14:30 – 18:30

– Κυριακή 14/11, στον εξωτερικό χώρο του Κλειστου Γυμναστηρίου Λιντο (ΕΑΚΗ)

από 11:00 – 14:30

*Στο Βελβεντο Κοζάνης με τον ΣΜΑΒ το σεμινάριο θα διεξαχθεί 20-21 Νοεμβρίου.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Σεμινάριο, θα πρέπει να στείλουν τη σχετική Αίτηση Συμμετοχής στο email smavracing@gmail.com, ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 698.306546 (Βακρατσάς Ευάγγελος). Το κόστος συμμετοχής στο Σεμινάριο είναι 20€.

 

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist