Ρ.Καλυβιώτης : Καταργούν μητρότητα- πατρότητα , μας κάνουν αριθμούς σκληρά ελεγχόμενης ατζέντας

Written by on 18 Ιανουαρίου 2024

Ο πολιτικός επιστήμονας και επικεφαλής του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών , Ραφαήλ Καλυβιώτης, μιλώντας στον 98.4 αναλύει τιο τι σηματοδοτεί για τις ΗΠΑ αλλά και τον δυτικό κόσμο , ιδίως την Ευρώπη με αντίκτυπο σε όλη τον πλανήτη, η δυναμική επιστροφή Τράμπ στο προσκήνιο μίας κοινωνίας βαθιά διαιρεμένης , όπως αυτή των ΗΠΑ. Υποστηρίζει ότι αυτό που διατρέχει οριζοντίως και καθέτως τις ανθρώπινες κοινωνίες δεν είναι το σχήμα “δεξιά- αριστερά” αλλά “παγκοσμιοποιητές  με ατζέντα ελέγχου και αντιπαγκοσμιοποιητές με ισχυρά ταυτοτικά στοιχεία”.

Κατά τον κ. Καλυβιώτη, ακόμη και στην Ελλάδα η σκληρή woke ατζέντα , δεν είναι στη λογική αποπροσανατολισμού της κοινωνίας από τα καυτά της προβλήματα, αλλά η επιβολή της ως κατακερματισμού- τριμπαλισμού της,  ώστε να μην υπάρχει η συνισταμένη της ενιαίας αντίδρασης.

Δεν είναι , όπως είπε, η ρύθμιση απλά με τον “γάμο” του τρόπου διαβίωσης μίας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας. Είναι κάτι βαθύτερο, η κανονικοποίηση της κατάργησης της μητρότητας και πατρότητας , της μετατροπής τους σε αριθμούς.

Κυρίως η κατάργηση της δημοκρατικής διαφοράς δημόσιου και ιδιωτικού χώρου, ώστε στο ορατό αύριο το εντός μίας οικογένειας αφήγημα , να θεωρείται “αδίκημα” όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους , εφόσον έρθει στη δημόσια σφαίρα ενός σχολείου για παράδειγμα κι είναι αντίθετο από αυτό που θα επικρατήσει ως κυρίαρχη αφήγηση για την οργάνωση της κοινωνίας , ως σκληρά ελεγχόμενης από μια ελίτ από τα πάνω .


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist