Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE: «Η μακροβιότερη δράση κοινωνικής συνεισφοράς»

Written by on 28 Σεπτεμβρίου 2023

Μέχρι σήμερα το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE έχει διαθέσει περισσότερα από 7,5 εκατ. ευρώ για να βοηθήσει 784 φοιτητές να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Όπως η κα Άννα Μάλτη, Υπεύθυνη Θεμάτων ESG Ομίλου ΟΤΕ λέει στο Ράδιο 98.4 στο φετινό Πρόγραμμα Υποτροφιών, εκτός από τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, περιλαμβάνονται και ειδικοί όροι για πρωτοετείς φοιτητές, που οι οικογένειες τους έχουν πληγεί από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στο https://www.cosmote-scholarships.gr/, έως και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023.

Το Πρόγραμμα για το 2023-2024, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής συνεισφοράς της COSMOTE, περιλαμβάνει 30 υποτροφίες: 29 για συγκεκριμένες σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και την τιμητική υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

 

Το ποσό υποτροφίας για σχολές τετραετούς φοίτησης, ανέρχεται σε 15.000€, ενώ για σχολές πενταετούς φοίτησης αυξάνεται σε 18.750€.

Για την υποτροφία Ζαχαρίας Πιπερίδης, το ποσό ανέρχεται σε 25.000€.

Επιπλέον, για τις καθημερινές ανάγκες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους υποτρόφους laptop, αλλά και πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, καθώς και COSMOTE TV για 1 χρόνο.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist