Όχι της αγοράς στην Κυριακάτικη λειτουργία της αγοράς

Συντάκτης: την 2 Δεκεμβρίου 2021

Τις θέσεις τους ξεκαθάρισαν σήμερα μέσα από τη συχνότητα του 98.4  Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου και ΟΕΣΚ, Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων μετά τη συνάντηση των Φορέων στην Περιφέρεια και το ναι Δήμου Ηρακλείου, ΟΛΗ, Τουριστικών Φορέων.

 

Νίκος Συριγωνάκης: Δεν θα αλλάξει κάτι στην αγορά

«Αύριο οι φορείς καταθέτουν τις προτάσεις τους και γραπτά, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν αλλαγές όπως διαφάνηκε από τις τοποθετήσεις τους» είπε στο σταθμό ο Αντιπεριφερειάρχης που παρέθεσε και το νομοθετικό πλαίσιο στο οποίο ήδη λειτουργεί η αγορά .

 

Δημόκριτος Σαλούστρος: Ζητάμε ξεκάθαρες θέσεις από τους φορείς

«Επίσημη, δημόσια και ξεκάθαρη πρέπει να είναι η θέση κάθε φορέα» διαμήνυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, καθώς κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εκτιμήθηκε πως καταβάλλεται προσπάθεια για άνοιγμα του συνόλου των καταστημάτων.

Στέλιος Βοργιάς: Λέμε κατηγορηματικά Όχι – η Κυριακή είναι αργία

«Χωρίς περιστροφές η θέση του ΕΚΗ είναι όχι στην Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων. Αίτημα μας η αλλαγή νομοθετικού πλαισίου, ώστε και στις τουριστικές περιοχές τους τουριστικούς μήνες η λειτουργία των καταστημάτων να συνοδεύεται με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Μανόλης Κουμαντάκης: Λέμε όχι και στις προαιρετικές Κυριακές

«Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Κρήτης και της ΟΕΣΚ είναι η κατάργηση του πλαισίου λειτουργίας των καταστημάτων και τις επτά προαιρετικές Κυριακές, παράλληλα με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις κι όχι η λειτουργία μας όλες τις Κυριακές του χρόνου» διευκρίνισε ο πρόεδρος τους Μανόλης Κουμαντάκης.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist