Ο SNIK είναι ο No. 1 Έλληνας καλλιτέχνης στο Spotify για το 2020

Συντάκτης: την 3 Δεκεμβρίου 2020

Ο SNIK συγκέντρωσε στο Spotify τα περισσότερα streams από κάθε άλλον Έλληνα καλλιτέχνη.

Ο SNIK, ο κορυφαίος εκπρόσωπος της εγχώριας trap σκηνής, είναι ο No. 1 Έλληνας καλλιτέχνης στο Spotify για το 2020.

Την ανακοίνωση έκανε το ίδιο το Spotify μέσω της επίσημης editorial λίστας του «Top Artists Greece 2020», στην οποία συναντάμε τον SΝΙΚ τόσο στο εξώφυλλο της playlist όσο και στην αρχή της με το single «Millionaire».

Το δημοφιλέστερο τραγούδι του SNIK στην πλατφόρμα είναι το «Millionaire», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια streams.

Το «Millionaire» συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο «TOPBOY» του ράπερ που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company και έχει ξεπεράσει τον σαρωτικό αριθμό των 42 εκατομμυρίων streams με τραγούδια μέχρι σήμερα στο Spotify.

Το «TOPBOY» έχει κυριαρχήσει επίσης για επτά συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων στην Ελλάδα και στο επίσημο Albums Sales Chart της IFPI.

Αντίστοιχα, τεράστια επιτυχία είχαν και τα singles «Bosses», «Etsi», «Karma» και «Hoodstars» που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά και βρέθηκαν στην πρώτη του ελληνικού chart για του Spotify.

Συνολικά, πάνω από 1,4 εκατομμύρια ακροατές άκουσαν τραγούδια του SNIK κατά τη διάρκεια του 2020.

Τα συνολικά streams ξεπερνούν 51,5 εκατομμύρια, αριθμός που αντιστοιχεί σε περισσότερες από 2,3 εκατομμύρια ώρες ακρόασης και φέρνει τον SNIK στην πρώτη θέση της λίστας των δημοφιλέστερων καλλιτεχνών στο Spotify για το 2020 στη χώρα μας.

Το 2020 ανήκει αδιαμφισβήτητα στον SΝΙΚ, τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη της γενιάς του.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist