Ο σχεδιασμός για «ανοσία της αγέλης» μέσω σύγχυσης και στοιχείων «κατά βούληση»

Written by on 14 Φεβρουαρίου 2022

Η σημερινή ανάλυση στην εκπομπή του 98.4 με τον Γ.Σαχίνη, επικεντρώθηκε στο πως η χρήση στοιχείων και μάλιστα προβληματικών , «κατά βούληση», από τους διαχειριστές της πανδημίας σε πολιτικό και επιστημονικό πεδίο, οδηγεί τελικά μέσα από μια αναστροφή της λογικής, ανάσχεσης έως και παράλυσης  του μηχανισμού της σκέψης, σε επικίνδυνους ατραπούς, δημιουργώντας την συνείδηση μιας αγέλης, η οποία μέσω της ανοησίας, ματαίως αναζητεί την ανοσία της. Αυτό που επιχειρείτε , κατά την ανάλυση της εκπομπής ,  είναι με την ανοσία της αγέλης να συρθεί η  κοινωνία στο να συνηθίσει να ζει όπως λένε με τον ιό,  κάτι που ισοδυναμεί με το να λένε , ότι πρέπει να συνηθίσει να ζει με τον θάνατο. Όλα δείχνουν , ότι με τη υποκαταγραφή  θανάτων που ετοιμάζεται, κάποιοι από τους διαχειριστές, έχουν ήδη σχεδιάσει πλέον το πλαίσιο της νέας στρατηγικής και του νέου «αφηγήματος».

 

  • Το Απομαγνητοφωνημένο Κείμενο και τα σχετικά διαγράμματα

 

 

 

Όσο και να θέλει να αποφύγει κανείς να σχολιάσει αυτά που λέγονται ή για να το πούμε καλύτερα ξεστομίζονται στις καθιερωμένες τακτικές ενημερώσεις ή για να το πούμε καλύτερα αν-ενημερώσεις, σίγουρα δεν μπορεί να μην βγει από τα ρούχα του και να μην μπει τελικά στον πειρασμό να το κάνει, παρ’ όλο που μπορεί να προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στη σωματική του υγεία (εγκεφαλικό, έμφραγμα κλπ), αλλά κυρίως  στη ψυχική του υγεία.

Είναι αλήθεια ότι το θράσος των πρωταγωνιστών των απολογητών έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής, αντοχής, υπομονής του μέσου τηλεθεατή, άσχετα εάν δεν μπορεί να το εκφράσει, γιατί εάν το εκφράσει στη καλύτερη περίπτωση η μικρότερη ζημιά που μπορεί να υποστεί ο ίδιος και το οικιακό του περιβάλλον είναι μια σπασμένη τηλεόραση, που έχει ενδεχομένως ακριβοπληρώσει.

Σκέφτεται λοιπόν : άσε, δεν είναι καιρός για τέτοια.

 

Για κάποιον όμως μου ασχολείται συστηματικά όπως εμείς, με τη τραγελαφική αυτή – αποκλειστικά και μόνο επικοινωνιακή και μάλιστα τηλεπικοινωνιακή – διαχείριση, το πράγμα γίνεται ακόμη χειρότερο.

Το θέαμα είναι αποκρουστικό και εξόχως προσβλητικό, διότι προσβάλλει τη νοημοσύνη μας.

Και φυσικά το ζήτημα δεν είναι να διαπιστώσει κανείς εάν το επίπεδο εκείνων που προσβάλλουν τη νοημοσύνη σου είναι αντίστοιχο ή ακόμη χειρότερο από το επίπεδο της προσβολής που επιχειρούν απέναντί του. Αυτό δεν έχει τόση σημασία. Άλλωστε αυτοί που το επιχειρούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν ήδη κάνει την επιλογή τους, ως προς αυτό. Το εάν δηλαδή υποδύονται το ρόλο τους ή ταυτίζονται απόλυτα με αυτόν, συμπεριφερόμενοι κατ’ αυτόν τον τρόπο ως εκ του φυσικού τους. Στο κάτω κάτω αυτό είναι δικό τους θέμα και εμάς δεν μας αφορά.

Το ζήτημα λοιπόν είναι ότι η χειραγώγηση που επιχειρείται συνοδεύεται και από μια προκλητική προσβολή της νοημοσύνης και της αξιοπρέπειας, την ίδια στιγμή που η όλη διαδικασία μας οδηγεί μέσα από μια αναστροφή της λογικής, ανάσχεσης έως και παράλυσης  του μηχανισμού της σκέψης, σε επικίνδυνους ατραπούς, δημιουργώντας την συνείδηση μιας αγέλης, η οποία μέσω της ανοησίας, ματαίως αναζητεί την ανοσία της.

 

Το ακούσαμε λοιπόν το μήνυμα αυτό χθες από τον εθνικό επιδημιολόγο, που μας το φύλαγε για το τέλος της συνεδρίας, έπρεπε δηλαδή να τους φας πρώτα όλους στη μάπα :

Μαγιορκίνης :  «Η όλη λογική από εδώ και στο εξής, είναι ότι οι εμβολιασμένοι θα χαίρονται όλο και περισσότερο την άνεσή τους. Δηλαδή, σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες θα απελευθερωθούν και απελευθερώνονται».

Κι αυτό εν μέσω πανδημίας με τη διασπορά να ναι τούμπανο, που λέγε κι ο πρώην ΕΟΔΥΠΕάρχης.

 

 

«…για να βοηθήσουμε και τους ανθρώπους που επηρεάζονται από τη διασπορά, κυρίως οι ανεμβολίαστοι επηρεάζονται από τη διασπορά, όχι οι εμβολιασμένοι».

Ακόμη δεν έμαθε φαίνεται πως λειτουργεί η πανδημία ή μπορεί να έμαθε, αλλά να θέλει να ξεμάθουμε όλοι εμείς ο υπόλοιποι.

Δηλαδή ακόμη κι εάν το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση

και συνεπώς ακόμη κι αν οι εμβολιασμένοι μπορεί να νοσήσουν και μπορούν να μεταδώσουν

για τον Μαγιορκίνη οι «εμβολισμένοι δεν επηρεάζονται από τη διασπορά».

Επομένως με το να «χαίρονται όλο και περισσότερο την άνεσή τους» και με το να «απελευθερωθούν και απελευθερώνονται» βοηθούν τους «ανθρώπους που επηρεάζονται από τη διασπορά».

Δηλαδή ποιους ; μα φυσικά τους ανεμβολίαστους.

Γιατί :«κυρίως οι ανεμβολίαστοι επηρεάζονται από τη διασπορά, όχι οι εμβολιασμένοι».

Αυτό λοιπόν θα πει κοινωνική προσφορά – κοινωνικό έργο.

Εάν αυτό δεν είναι ανοσία της αγέλης τότε τι είναι ;

κι όμως μπορεί να είναι  ΑΝΟΗΣΙΑ.

 

Αλλά ας προχωρήσουμε και στα άλλα στοιχεία που στηρίζουν αυτή τη στρατηγική της ΑΝΟΗΣΙΑΣ, όπως ακούσαμε μερικά από αυτά χθες.

 

1ον «Η μεγάλη διασπορά της λοίμωξης σε όλη την επικράτεια από ένα στέλεχος ιδιαίτερα μεταδοτικό και ο μεγάλος αριθμός των ενεργών κρουσμάτων δεν επιτρέπει την πιο γρήγορη αποκλιμάκωση του πανδημικού κύματος, ιδιαίτερα τώρα που είμαστε στη μέση του χειμώνα και οι περισσότερες δραστηριότητές μας εξελίσσονται σε κλειστούς χώρους».

 

Παρ’ όλα αυτά η επιτροπή προτείνει τη χαλάρωση των μέτρων. Ή μάλλον για να το πούμε καλύτερα, συμφωνεί με την επιθυμία του πολιτικού τμήματος της διαχείρισης που επιμένει στη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, που είχαν επιβληθεί χωρίς παράλληλη εφαρμογή μέτρων δημόσιας υγείας και ενδίδοντας στις πιέσεις, συνέλαβε την έμπνευση, όπως την εξέφρασε η κ. Β. Παπαευαγγέλου :«Μη ξεχνάτε ότι δεν είμαστε έξω από την κοινωνία. Ζούμε εδώ, ανάμεσά σας και κατανοούμε την κόπωση όλων.».

Σαν να μας λέει: Μην ξεχνάτε, σας θεωρούμε ηλίθιους.

 

2ον «Η διάμεση ηλικία των νέων κρουσμάτων είναι τα 34 έτη με το 1/3 των κρουσμάτων σταθερά να αφορά σε παιδιά ηλικίας μικρότερης των 17 ετών».

 

Προσέξτε αυτό όσον αφορά το ποσοστό των παιδιών είναι καινούργιο  ρεκόρ.

Και δεν θα το είχαμε πετύχει εάν δεν είχαμε ανοίξει τα σχολεία.

Το κυριότερο δεν θα ξέραμε ότι το πετύχαμε εάν δεν είχαμε καθιερώσει τα σελφ τεστ.

Όσο για τη διάμεση ηλικία των νέων κρουσμάτων που είναι τα 34 έτη, θα πρέπει να δει κανείς τον αντίκτυπο στους διασωληνωμένους και τους θανάτους.

Όσο κι αν οι θάνατοι είναι πιο συχνοί σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, από τη στιγμή που ό μέσος όρος των κρουσμάτων είναι σε τόσο μικρή ηλικία και τα κρούσματα είναι πάρα πολλά, με το συνεχή και σταθερό ρυθμό εισαγωγών, νοσηλευομένων και διασωληνωμένων, από μια δεξαμενή που γεμίζει με άτομα μικρής ηλικίας, δεν μπορεί παρά να αποτυπωθεί αργά ή γρήγορα σε σημαντικό βαθμό και στους σκληρούς δείκτες.

Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν τους ανησυχεί. Κανείς δεν το αναφέρει.

Περιμένουν ίσως να το διαβάσουν αποτυπωμένο στην επόμενη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα.

 

3ον «Η θετικότητα παρέμεινε σταθερή σε υψηλά επίπεδα και έτσι ο μέσος όρος θετικότητας για τις τελευταίες 7 ημέρες είναι στο 5,9% στους εργαστηριακούς ελέγχους, στο 11,4% στις μαζικές ανοιχτές δειγματοληψίες, τις στοχευμένες αυτές δειγματοληψίες του ΕΟΔΥ, ενώ η θετικότητα των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων είναι στο 1,4%».

 

Επιτέλους καταλάβατε, ότι πρέπει να δίνετε στοιχεία από διαφορετικές εισροές, από διαφορετικά  είδη τεστ κ.ο.κ.

Ωστόσο, πάλι την πατήσατε, όπως κι άλλες φορές που όταν πάτε να διορθώσετε ένα λάθος, κάνετε ένα άλλο, και έτσι κάνετε τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Ακούστε λοιπόν:

Κατ’ αρχήν η προέλευση των τεστ από τα οποία φιλοδοξείτε να βγάλετε συμπεράσματα είναι πολύ διαφορετικοί και δεύτερον το είδος των τεστ είναι διαφορετικό.

Συνεχίζετε λοιπόν την ίδια ιστορία, όπως παλιά που αθροίζατε συλλήβδην όλα τα τεστ. Φαίνεται σας έχει μείνει από τότε.

Εν τω μεταξύ μόνοι σας ομολογείτε ότι μόνο στην πρώτη περίπτωση δηλαδή θετικότητας του 5,9%, πρόκειται για  PCR  τεστ, μιας και χαρακτηρίζετε τους ελέγχους αυτούς ως εργαστηριακούς και τους διαχωρίζετε από τους υπόλοιπους.

Επομένως έχετε τρεις  διαφορετικές κατηγορίες, όσον αφορά τα τεστ, δηλαδή :

1ον μοριακά

2ον ράπιντ

3ον σελφ τεστ (συσκευές – που λέει κι ο Μαγιορκίνης – αυτοδιάγνωσης)

Αντίστοιχα έχετε και τρεις διαφορετικούς πληθυσμούς που εξετάζετε, ανάλογα σε ποιους έγιναν τα τεστ.

1ον στα νοσοκομεία ως επι το πλείστον και στις δομές πρωτοβάθμιας, διαγνωστικά κέντρα, και ενδεχομένως τα τεστ επιβεβαίωσης, μετά από θετικά ράπιντ. Κι όλα αυτά, εφόσον βέβαια δεχθούμε ότι όλα αυτά καταγράφονται, όπως πρέπει σε ενιαία πλατφόρμα, σε πραγματικό χρόνο κλπ, κλπ, γεγονός που δεν είναι καθόλου βέβαιο.

 

2ον στην κοινότητα, χωρίς βέβαια να προσδιορίζεται περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Για να σας το κάνουμε πιο λιανά:

– στοχευμένα

– δειγματοληπτικά

– σε τυχαίο πληθυσμό

– σε δομές κλειστές ή ανοιχτές

– από ιχνηλάτηση

– από μεμονωμένες ανιχνεύσεις πχ από άτομα που καταγράφονται επειδή έκαναν κα΄ποιο τεστ σε φαρμακείο

και διάφορα άλλα

 

3ον σε/από μεμονωμένα άτομα, ο καθένας ξεχωριστά στο σπίτι του, για διάφορους λόγους :

– επειδή είχε συμπτώματα

– επειδή έπρεπε να πάει στο σχολείο

– επειδή έπρεπε να πάει στην εργασία του

– επειδή έπρεπε να πάει στο θέατρο ή όπου αλλού

– επειδή έπρεπε να επαναλάβει το τεστ για να δει αν πρέπει να σταματήσει την καραντίνα ή την απομόνωση κλπ κλπ

 

Όπως καταλαβαίνετε ανάλογα με την περίπτωση ο δείκτης θετικότητας θα είναι διαφορετικός και λόγω διαφορετικού είδους τεστ, δηλαδή διαφορετικής επεξεργασίας των δειγμάτων, αλλά και λόγω διαφορετικής προέλευσης των δειγμάτων.

Δηλαδή ακόμη και σε μια ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ – πράγμα δύσκολο επειδή η πανδημία είναι συνεχώς εξελισσόμενη και μάλιστα δεν ακολουθεί γραμμική πορεία, γεγονός που υποδηλώνει ότι η υποθετική αυτή περίπτωση στην πράξη ουδέποτε προέκυψε στη χώρα μας, απλά τη χρησιμοποιούμε ως υπόθεση εργασίας – τα μοριακά τεστ που έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία είναι λογικό να ανιχνεύουν περισσότερα θετικά άτομα.

Στη περίπτωση των ράπιντ τεστ η μικρότερη αξιοπιστία τους οδηγεί σε μικρότερο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων. Κι ας μην μιλήσουμε για τα σελφ τεστ.

Στο τέλος καταλήξαμε να έχει ο καθένας από εμάς την αρνητική εμπειρία του να βγαίνει αρνητικός από το τεστ, να νομίζει ότι είναι ασφαλής και να διαπιστώνει μετά από μέρες ότι περνάει ή πέρασε COVID,  ανάλογα εάν την πέρασε ως συμπτωματικός ή ασυμπτωματικός, αφού πρώτα σκόρπισε τον ιό παντού εκεί που είχε πάει σε όπιον είχε συναναστραφεί.

Αυτό για να μην ξεχνιόμαστε είναι η αλυσίδα της διασποράς.

Τώρα όσον αφορά το άλλο στοιχείο που διαφοροποιεί το δείκτη θετικότητας που είναι ο αριθμός των τεστ.

Όσο περισσότερα τεστ γίνονται με οποιαδήποτε είδος τεστ, σε οποιαδήποτε κατηγορία πληθυσμού, ο δείκτης θετικότητας επηρεάζεται από τον αριθμό των τεστ.

Δηλαδή μπορεί να έχει κανείς διαφορετικό αποτέλεσμα ανάλογα με το εάν αυξάνεται η μειώνεται ο παρονομαστής.

Πάμε τώρα και στον άλλο παράγοντα, τον πληθυσμιακό.

Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν στο να έχει περισσότερους θετικούς ένας πληθυσμός που εξετάζεται στα νοσοκομεία και στις δομές υγείας, που προσέρχεται με συμπτώματα ή που νοσεί ήδη, μιας και νοσηλεύεται, ιδιαίτερα όταν αυτός ο πληθυσμός εξετάζεται με τη πλέον ευαίσθητη διαγνωστική μέθοδο.

Από αυτόν λοιπόν δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπέρασμα για την πραγματική διασπορά στην κοινότητα.

Το ίδιο δεν μπορεί να πει κανείς για τη δεύτερη κατηγορία, όπου θα πρεπε να γίνονται τα διαφορετικά τεστιγκ όπως μόλις αναφέραμε, τα οποία όμως ουδέποτε έγιναν συστηματικά και με τον σωστό τρόπο.

Σε αυτή την κατηγορία που κάνατε περισσότερα τεστ και μάλιστα κατ’ αποκλειστικότητα με ραπιντ, ο δείκτης θετικότητας θα είναι εκ των πραγμάτων διαφορετικός από την προηγούμενη κατηγορία.

Ωστόσο σε αυτόν θα έπρεπε να δοθεί η μεγαλύτερη βαρύτητα και να γίνονται οι διαγνωστικοί έλεγχοι με τον ενδεικνυόμενο τρόπο και με την κατάλληλη μέθοδο.

Αυτός ο δείκτης είναι ενδεικτικός για τη διασπορά στην κοινότητα και πάλι όμως ανάλογα με ποια πληθυσμιακή ομάδα και με ποιο τρόπο εξετάζεται.

Αυτό όμως είναι κάτι που δεν κάνατε γι αυτό και δεν γνωρίζατε ποτέ την έκταση της διασποράς, δεν καταφέρατε ποτέ να κάνετε σωστή εκτίμηση κινδύνου, δεν καταφέρατε ποτέ να σπάσετε τις αλυσίδες μετάδοσης, δεν καταφέρατε ποτέ να προβλέψετε, αλλά καταφέρατε να κάνετε μόνο λαθη, τα οποία πλήρωσαν άλλοι, είτε με τη ζωή τους είτε με την ταλαιπωρία τους.

Βέβαια αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου τον Μαγιορκίνη, ο οποίος δήλωσε ότι : σε αυτή τη φάση δεν μας ενδιαφέρει η διασπορά. !!

Εμείς συμπληρώνουμε σε καμία φάση δεν σας ενδιέφερε.

Και επειδή δεν ξέρατε τη σημασία της αλλά και επειδή ξέρατε ότι ακόμη κι αν τη ξέρατε, δεν ξέρατε πως να την αντιμετωπίσετε.

Βέβαια αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα αναφερθούμε καν στην κατηγορία των σελφ τεστ, γιατί αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί τεστιγκ και μάλιστα για να δείξει το δείκτη θετικότητας από κάθε άποψη:

το είδος των τεστ

τη πληθυσμιακή ομάδα κοκ ….

εσείς όμως αναδείξατε τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο σε τεστιγκ, προκειμένου να απαλλαγείτε από τη ευθύνη του εκτεταμένου μαζικού  τεστιγκ στην κοινότητα, μια εύθύνη που ουδέποτε πήρατε. Απλά με το κολπάκι αυτό, που ας θυμηθούμε πήγατε να ξεγελάσετε και το ECDC, βρήκατε την ευκαιρία να προσποιηθείτε ότι κάνατε διαγνωστικούς ελέγχους στη κοινότητα, χωρίς να δώσετε ούτε καν μια δικαιολογία, γιατί το παρακάτω ερώτημα :

καλά αφού παραδέχεστε ότι τα μαζικά τεστ στην κοινότητα είναι αυτά που δίνουν την επιδημιολογική εικόνα και βοηθούν στο να περιοριστεί η διασπορά γιατί το κάνετε με λάθος τρόπο, αλλά κυρίως ένα χρόνο αργότερα, ενώ έπρεπε να τα κάνετε από την πρώτη μέρα με τον σωστό τρόπο ;

Σε όλη αυτή τη ανάλυση που σας προφέρουμε δωρεάν κ διαχειριστές, δεν θίγουμε καν το ζήτημα της ΧΑΜΕΝΗΣ ιχνηλάτησης, από την οποία χάθηκε τόσος κόσμος.

Τέλος ας μιήσουμε επίσης και για ένα άλλο βασικό θέμα.

Τον αριθμό των τεστ.

Ακόμη κι αν δεχθούμε ότι αυτά που παρουσιάζεται ως τεστ

1ον όντως έγιναν

2ον ότι είχαν έστω και κάποια μικρή πιθανότητα να δώσουν μια εικόνα – τώρα το τι εικόνα θα ήταν αυτή ας μην το ξανασυζητήσουμε

γιατί ο αριθμός των τεστ που γίνονταν κάθε ημέρα ήταν τόσο διαφορετικός που εάν προσπαθήσει κανείς να το παραστήσει σε διάγραμμα, θα μοιάζει μα σκαντζόχοιρο;

είναι δυνατόν να μιλάτε για αξιοπιστία δεδομένων μετά από αυτά.

Το χειρότερο βέβαια είναι ότι φαίνεται ότι δεν έχετε επίγνωση, γιατί έρχεστε και παρουσιάζετε ανερυθρίαστα,  αυτή τον τρόπο καταγραφής των δεδομένων σας, χωρίς να αντιλαμβάνεστε πόσο εκτίθεσθε.

Με το τουρλουμπούκι αυτό κύριοι, δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα για την επιδημιολογική εικόνα.\το μόνο που καταφέρνετε είναι να πείσετε τους αδαείς και να προσφέρετε υλικό για παραπληροφόρηση στους πιστούς σας αναμεταδότες για να πείσουν τον κοσμάκη ότι καλά κάνετε και χαλαρώνετε τα μέτρα, καλά κάνετε και ανοίγετε.

Τι ανοίγετε ξέρετε;

τις κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες;

έτσι νομίζετε;

τον ασκό του Αιόλου ανοίγετε !!

 

Παμε παρακάτω :

 

«Συνολικά, λοιπόν, το ποσοστό θετικότητας της επικράτειας από όλους τους εργαστηριακούς ελέγχους που γίνονται είναι στο 2,4%, όμως θετικότητα πάνω από 4%, που ξέρετε για εμάς είναι ένα όριο, καταγράφεται στην Κρήτη, σε κάποιες περιοχές της Αττικής, στη Βοιωτία, στην Εύβοια, στη Θράκη καθώς και σε αρκετά νησιά».

 

Τώρα εκτός από το τουρλουμπούκι που υπολογίσατε το δείκτη και εκτός του ότι υπολογίσατε συλλήβδην τεστ, συρροές κι ένας θεός ξέρει μόνον τι δεν βάλατε στη σούπα, έρχεστε τώρα και τους προσθέτετε , για να βγάλετε μέσο όρο.

Ξέρετε τι κάνετε;

Ούτε τον μέσο όρο της άγνοιάς σας δεν μπορείτε να βγάλετε κατ’ αυτόν τον τρόπο !!!

 

4ον «Βλέπουμε, λοιπόν, ότι το πανδημικό κύμα της «Όμικρον» παραμένει σταθερά υψηλό, με πολλούς συνανθρώπους μας να κολλάνε καθημερινά και περίπου το 1,5% του πληθυσμού της χώρας να νοσεί σήμερα, να αποτελεί ενεργό κρούσμα».

 

Ευτυχώς που παραδεχθήκατε – έστω και εκ παραδρομής ότι αυτός που είναι θετικός μπολιασμένος ή όχι , ακόμη κι ασυμπτωματικός μπορεί να μεταδώσει,

αλλιώς πως τι θα πει είναι ΕΝΕΡΓΟΣ ;

 

Την προηγούμενη εβδομάδα όμως είχατε πει:

 

«Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων παραμένει σταθερά υψηλός και υπολογίζεται περίπου σε 140.000 άτομα σήμερα.

Ο κυλιόμενος μέσος του 7ημέρου …. υπολογίζεται γύρω στις 19.000 νέα κρούσματα την ημέρα».

 

Για δείτε λοιπόν

ας πούμε ότι ξεκινήσαμε από 0 κρούσματα την περασμένη εβδομάδα.

Τότε 19.000 x 7= 133.000

η χώρα έχει πληθυσμό 11.000.000

επομένως αυτό μας δίνει ποσοστό 1,2%, άντε βάλε κάτι παραπάνω και καν’ το 1,5%

σαν το χασάπη που λέει : είναι ένα διακόσια να το αφήσω;

 

ακόμη κι έτσι να επιχειρείτε να το υπολογίσετε ξεχνάτε ότι δεν ξεκινάμε από 0 κρούσματα αλλά υπάρχουν άτομα που δεν έκλεισαν ακόμη την περίοδο  νόσησης;

κι ότι η δεξαμενή των ενεργών κρουσμάτων είναι τούμπανο (που λέει κι ο …..);;

το ξεχάσετε;

ακόμη και μπακαλίστικα να το υπολογίσετε – όπως άλλωστε το κάνετε – είναι τουλάχιστον το διπλάσιο.

 

 

5ον. «Ο αριθμός των νοσηλευόμενων λόγω Covid τόσο σε απλές κλίνες όσο και στις ΜΕΘ παραμένει σταθερός, στους 3.500 ασθενείς, και ο μέσος κυλιόμενος του 7ημερου για νέες εισαγωγές εκτιμάται στις 452 εισαγωγές ανά μέρα».

Τότε από που προκύπτει αυτό που θα ακουστεί αργότερα:

«Συνεπώς, τα μέχρι τώρα δεδομένα στην Ελλάδα συνηγορούν υπέρ μίας ταχείας αποκλιμάκωσης»

Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;

Αλήθεια με τέτοια δεδομένα, τα δικά σας δεδομένα γιατί ανοίγετε ;

για να πείτε μετά ότι αιφνιδιαστήκατε;

ή ότι δεν φταίτε εσείς αλλά ότι ήρθε άλλη καινούργια παραλλαγή προτού καν εμφανιστεί παγκοσμίως ;

 

6ον «Ο αριθμός των συνανθρώπων μας που χάνονται καθημερινά παραμένει υψηλός, αλλά και εδώ αρχίζει ίσως να διαφαίνεται μια μείωση των θανάτων τις τελευταίες ημέρες».

 

Αλήθεια από που φαίνεται αυτό;

από τα παρακάτω διαγράμματα;

Επειδή μπήκαμε με 60 στο Γενάρη, βγήκαμε με 115 και κυμαινόμαστε μεταξύ 110 και 90; Για αυτό λοιπόν ;

 

Βέβαια πρέπει να ομολογήσουμε ότι χθες κιόλας,  όλη πρεμούρα των προηγούμενων ημερών προκειμένου να κρύψουμε τους θανάτους, δεν μας φτάνουν δηλαδή αυτοί που θάβουμε καθημερινά πρέπει να θάψουμε και το γεγονός  ότι τους θάβουμε !!

όλη αυτή πρεμούρα είχε αποτέλεσμα :

οι θάνατοι μειώθηκαν ως δια μαγείας 30 %

βέβαια όσοι δουλεύουν στον ΕΟΔΥ ξέρουν με ποιο τρόπο μειώθηκαν.

Αρκεί να θελήσουν ή να αποφασίσουν κάποια στιγμή να μιλήσουν.

Αλλά ας θυμηθούμε πως στρώθηκε το χαλί, μέχρι  να καταλήξουμε να έχουμε την επίσημη άνωθεν παρέμβαση.

Φάση πρώτη (παρασκηνιακή) : κάντε κάτι να μην φαίνονται οι θάνατοι

Φάση δεύτερη : επέμβαση «γυαλιστερού επιπέδου» που λένε και κάποιοι στον ΕΟΔΥ

κάνουμε υπερκαταγραφή θανάτων, κακώς την κάνουμε το σύστημα καταγραφής πρέπει να αλλάξει

(προσοχή δεν λέμε «εδώ και τώρα», αλλά το πάμε λάου – λάου)

Φάση τρίτη: τα ΜΜΕ μ΄ένα στόμα και μια φωνή ρωτούν εναγωνίως :

κύριε, κύριε καλέ κύριε καθηγητά – γιατί δεν μειώνονται οι θάνατοι;

Φάση τέταρτη : το ιερατείο σύσσωμο επιδίδεται σε ερμηνείες που αν τις έδινε εξεταζόμενος, δεν θα έπαιρνε ποτέ πτυχίο ιατρικής. Επειδή όμως απαντούν καθηγηταράδες κι όχι αστεία, δεν υπάρχει πρόβλημα θα το καταπιείτε αμάσητο.

Φάση πέμπτη: αφού στρώθηκε ο δρόμος έρχεται το βαρύ πυροβολικό των άνωθεν παρεμβάσεων.

Ωστόσο επισήμως δεν δηλώνεται ότι από εδώ και στο εξής θα γίνεται υποκαταγραφή, ενώ θα γίνεται, αρκούμαστε να δηλώσουμε ότι :

– ναι μεν κάνουμε υπερκαταγραφή

– άλλες χώρες δεν το κάνουν

– θα συστήσουμε και στους διεθνείς οργανισμούς , ότι ίσως πρέπει να αλλάξει γενικά το σύστημά καταγραφής

ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ

αυτό για να μην δώσουμε λαβή σε σχόλια, ότι έγιναν παρεμβάσεις

λες και δεν καταλάβαμε !!

 

Παρ’ όλο λοιπόν που το θέμα της απόδοσης θανάτων από covid σε ανθρώπους με χρόνια υποκείμενα νοσήματα η χρόνιους παράγοντες κινδύνου  έχει λήξει διεθνώς

το ντόπιο σύστημα διαχείρισης επιμένει να αυτοσχεδιάζει για να κρύψει, όσα δεν κρύβονται ::

ακόμα και ρισκάροντας να αποδειχθεί ακόμη χειρότερο κι από τους ίδιους τους αρνητές.

Αυτό επιχειρείται με κάθε θυσία επειδή προέχει η προσπάθεια απεμπόλησης της ευθύνης για χιλιάδες θανάτους που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Υπάρχει βέβαια και κάτι άλλο, θέτουν εκτός κάθε  ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πρωτοκόλλου ζήτημα επανεξέτασης, ελέγχου, και αναθεώρησης της καταγραφής του αριθμού των θανάτων από covid,  λόγω άλλων υποκείμενων νοσημάτων.

Άσχετα βέβαια από το γεγονός ότι αφού τα άλλα νοσήματα από τα οποία έπασχαν ήταν αντιμετωπίσημα, σε αντίθεση με την  covid που δεν ήταν, οι άνθρωποι αυτοί θα ζούσαν εάν δεν είχαν νοσήσει από την covid.

Υπάρχει και κάτι επιπλέον, αυτό που βγαίνει από τα λεγόμενα του προέδρου του ΕΟΔΥ, στη συνέντευξή του, όταν μίλησε περί αναδρομικότητας.

Τι δεν καταλάβατε;

όπου δεν αρκεί το ακαταδίωκτο, υπάρχει η αλλαγή του τρόπου καταγραφής, η οποία θα μπορεί να ισχύσει και αναδρομικά.

Διάβασε κι αλλιώς :

η υποκαταγραφή καταλύτης για την αποφυγή απόδοσης έννομων ευθυνών στο μέλλον.

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

 

7ον : «Ζούμε εδώ, ανάμεσά σας και κατανοούμε την κόπωση όλων».

Αυτό κι αν  είναι για να ‘ναι

Κατέβηκαν οι Θεοί από τον Όλυμπο.

Μόνο και μόνο γι αυτό θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες.

 

8ον:  «Έχουμε πολλές φορές επισημάνει ότι ο ιός θα βρει τους ανεμβολίαστους και θα τους μολύνει».

 

Βεβαίως έτσι θα γίνει, δεδομένου ότι έχει ειδικό σύστημα αναγνώρισης.

Πρόκειται για εξελιγμένο ιό, που διαθέτει ειδικό σύστημα ανίχνευσης και ανάγνωσης από το κινητό του κιου αρ κόντ. Αναγνωρίζει τους εμβολιασμένους και δεν τους πλησιάζει καν !!!

 

9ον : «Είναι προφανές, βέβαια, ότι περνάμε σε μία φάση όπου θα πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε με τον ιό, να κυκλοφορεί ανάμεσά μας και που ο καθένας από εμάς θα πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις του σχετικά με το πόσο αποδέχεται την έκθεσή του σε αυτόν».

 

Εάν αυτό δεν είναι η πλήρης εφαρμογή της ανοσίας της αγέλης, τότε τι είναι ή μάλλον ποια άλλος καλύτερος τρόπος υπάρχει για να την εφαρμόσει κανείς;

δηλαδή είναι θέμα αποδοχής να εκτεθεί κανείς ή όχι στον ιό;

να αποδεχθεί κανείς ή όχι να αρρωστήσει από μια βαριά αρρώστια για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία -τώρα πλέον δεν υπάρχουν και ΜΕΘ – από την οποία ξέρει ότι το πιθανότερο είναι να πεθάνει;

μπάζουμε από το παράθυρο – του Όβερτον βέβαια – το ζήτημα της ατομικής ευθύνης, που μέχρι τώρα το περιορίζαμε στην επιλογή του ατόμου μόνο όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα και τις συστάσεις των λεγόμενων ειδικών; Εμείς σαν πολιτεία νίπτουμε τα χείρας μας κι αυτό ως μέτρον δικής μας προστασίας όχι από τον κορονοϊό αλλά από τη απόδοση ευθυνών, που έχουμε έτσι κι αλλιώς εκ του συντάγματος, πέραν από τον κώδικα ηθικής; είναι ζήτημα αποδοχής του ατόμου για να νοσήσει, εάν νοσήσει ή υποχρέωση της πολιτείας να προστατεύσει το άτομο και την κοινότητα;

 

10ον : «….ο καθένας από εμάς μπορεί να επιλέξει, ανάλογα με το βαθμό προστασίας που επιθυμεί και φυσικά ανάλογα και με το επιδημιολογικό φορτίο της περιοχής που ζει, αν θα χρησιμοποιήσει για την προστασία του μια μάσκα υφασμάτινη, μια μάσκα χειρουργική ή μια ΚΝ95 υψηλής προστασίας».

 

Προφανώς έχετε πλήρη επίγνωση προς τα που οδηγείτε τα πράγματα, χωρίς να έχετε καμία απολύτως αναστολή και χωρίς να κρατάτε τα προσχήματα. Τόσο πολύ έχετε αποθρασυνθεί.

Τώρα καταργείτε και τη μάσκα.

Πολύ καλά.

Πάντως να ξέρετε ότι αυτό που επιχειρείτε με την ανοσία της αγέλης να σύρετε τη κοινωνία στο να συνηθίσει να ζει όπως λέτε με τον ιό, ισοδυναμεί με το να λέτε ότι πρέπει να συνηθίσει να ζει με τον θάνατο.

Κι απ’ ότι φαίνεται με τη υποκαταγραφή που ετοιμάζετε, έχετε ήδη σχεδιάσει πλέον το πλαίσιο της στρατηγικής σας.

 

xosotin chelseathông tin chuyển nhượngcâu lạc bộ bóng đá arsenalbóng đá atalantabundesligacầu thủ haalandUEFAevertonxosokeonhacaiketquabongdalichthidau7m.newskqbdtysokeobongdabongdalufutebol ao vivofutemaxmulticanaisonbethttps://bsport.fithttps://onbet88.ooohttps://i9bet.bizhttps://hi88.ooohttps://okvip.athttps://f8bet.athttps://fb88.cashhttps://vn88.cashhttps://shbet.atbóng đá world cupbóng đá inter milantin juventusbenzemala ligaclb leicester cityMUman citymessi lionelsalahnapolineymarpsgronaldoserie atottenhamvalenciaAS ROMALeverkusenac milanmbappenapolinewcastleaston villaliverpoolfa cupreal madridpremier leagueAjaxbao bong da247EPLbarcelonabournemouthaff cupasean footballbên lề sân cỏbáo bóng đá mớibóng đá cúp thế giớitin bóng đá ViệtUEFAbáo bóng đá việt namHuyền thoại bóng đágiải ngoại hạng anhSeagametap chi bong da the gioitin bong da lutrận đấu hôm nayviệt nam bóng đátin nong bong daBóng đá nữthể thao 7m24h bóng đábóng đá hôm naythe thao ngoai hang anhtin nhanh bóng đáphòng thay đồ bóng đábóng đá phủikèo nhà cái onbetbóng đá lu 2thông tin phòng thay đồthe thao vuaapp đánh lô đềdudoanxosoxổ số giải đặc biệthôm nay xổ sốkèo đẹp hôm nayketquaxosokq xskqxsmnsoi cầu ba miềnsoi cau thong kesxkt hôm naythế giới xổ sốxổ số 24hxo.soxoso3mienxo so ba mienxoso dac bietxosodientoanxổ số dự đoánvé số chiều xổxoso ket quaxosokienthietxoso kq hôm nayxoso ktxổ số megaxổ số mới nhất hôm nayxoso truc tiepxoso ViệtSX3MIENxs dự đoánxs mien bac hom nayxs miên namxsmientrungxsmn thu 7con số may mắn hôm nayKQXS 3 miền Bắc Trung Nam Nhanhdự đoán xổ số 3 miềndò vé sốdu doan xo so hom nayket qua xo xoket qua xo so.vntrúng thưởng xo sokq xoso trực tiếpket qua xskqxs 247số miền nams0x0 mienbacxosobamien hôm naysố đẹp hôm naysố đẹp trực tuyếnnuôi số đẹpxo so hom quaxoso ketquaxstruc tiep hom nayxổ số kiến thiết trực tiếpxổ số kq hôm nayso xo kq trực tuyenkết quả xổ số miền bắc trực tiếpxo so miền namxổ số miền nam trực tiếptrực tiếp xổ số hôm nayket wa xsKQ XOSOxoso onlinexo so truc tiep hom nayxsttso mien bac trong ngàyKQXS3Msố so mien bacdu doan xo so onlinedu doan cau loxổ số kenokqxs vnKQXOSOKQXS hôm naytrực tiếp kết quả xổ số ba miềncap lo dep nhat hom naysoi cầu chuẩn hôm nayso ket qua xo soXem kết quả xổ số nhanh nhấtSX3MIENXSMB chủ nhậtKQXSMNkết quả mở giải trực tuyếnGiờ vàng chốt số OnlineĐánh Đề Con Gìdò số miền namdò vé số hôm nayso mo so debach thủ lô đẹp nhất hôm naycầu đề hôm naykết quả xổ số kiến thiết toàn quốccau dep 88xsmb rong bach kimket qua xs 2023dự đoán xổ số hàng ngàyBạch thủ đề miền BắcSoi Cầu MB thần tàisoi cau vip 247soi cầu tốtsoi cầu miễn phísoi cau mb vipxsmb hom nayxs vietlottxsmn hôm naycầu lô đẹpthống kê lô kép xổ số miền Bắcquay thử xsmnxổ số thần tàiQuay thử XSMTxổ số chiều nayxo so mien nam hom nayweb đánh lô đề trực tuyến uy tínKQXS hôm nayxsmb ngày hôm nayXSMT chủ nhậtxổ số Power 6/55KQXS A trúng roycao thủ chốt sốbảng xổ số đặc biệtsoi cầu 247 vipsoi cầu wap 666Soi cầu miễn phí 888 VIPSoi Cau Chuan MBđộc thủ desố miền bắcthần tài cho sốKết quả xổ số thần tàiXem trực tiếp xổ sốXIN SỐ THẦN TÀI THỔ ĐỊACầu lô số đẹplô đẹp vip 24hsoi cầu miễn phí 888xổ số kiến thiết chiều nayXSMN thứ 7 hàng tuầnKết quả Xổ số Hồ Chí Minhnhà cái xổ số Việt NamXổ Số Đại PhátXổ số mới nhất Hôm Nayso xo mb hom nayxxmb88quay thu mbXo so Minh ChinhXS Minh Ngọc trực tiếp hôm nayXSMN 88XSTDxs than taixổ số UY TIN NHẤTxs vietlott 88SOI CẦU SIÊU CHUẨNSoiCauVietlô đẹp hôm nay vipket qua so xo hom naykqxsmb 30 ngàydự đoán xổ số 3 miềnSoi cầu 3 càng chuẩn xácbạch thủ lônuoi lo chuanbắt lô chuẩn theo ngàykq xo-solô 3 càngnuôi lô đề siêu vipcầu Lô Xiên XSMBđề về bao nhiêuSoi cầu x3xổ số kiến thiết ngày hôm nayquay thử xsmttruc tiep kết quả sxmntrực tiếp miền bắckết quả xổ số chấm vnbảng xs đặc biệt năm 2023soi cau xsmbxổ số hà nội hôm naysxmtxsmt hôm nayxs truc tiep mbketqua xo so onlinekqxs onlinexo số hôm nayXS3MTin xs hôm nayxsmn thu2XSMN hom nayxổ số miền bắc trực tiếp hôm naySO XOxsmbsxmn hôm nay188betlink188 xo sosoi cầu vip 88lô tô việtsoi lô việtXS247xs ba miềnchốt lô đẹp nhất hôm naychốt số xsmbCHƠI LÔ TÔsoi cau mn hom naychốt lô chuẩndu doan sxmtdự đoán xổ số onlinerồng bạch kim chốt 3 càng miễn phí hôm naythống kê lô gan miền bắcdàn đề lôCầu Kèo Đặc Biệtchốt cầu may mắnkết quả xổ số miền bắc hômSoi cầu vàng 777thẻ bài onlinedu doan mn 888soi cầu miền nam vipsoi cầu mt vipdàn de hôm nay7 cao thủ chốt sốsoi cau mien phi 7777 cao thủ chốt số nức tiếng3 càng miền bắcrồng bạch kim 777dàn de bất bạion newsddxsmn188betw88w88789bettf88sin88suvipsunwintf88five8812betsv88vn88Top 10 nhà cái uy tínsky88iwinlucky88nhacaisin88oxbetm88vn88w88789betiwinf8betrio66rio66lucky88oxbetvn88188bet789betMay-88five88one88sin88bk88xbetoxbetMU88188BETSV88RIO66ONBET88188betM88M88SV88Jun-68Jun-88one88iwinv9betw388OXBETw388w388onbetonbetonbetonbet88onbet88onbet88onbet88onbetonbetonbetonbetqh88mu88Nhà cái uy tínpog79vp777vp777vipbetvipbetuk88uk88typhu88typhu88tk88tk88sm66sm66me88me888live8live8livesm66me88win798livesm66me88win79pog79pog79vp777vp777uk88uk88tk88tk88luck8luck8kingbet86kingbet86k188k188hr99hr99123b8xbetvnvipbetsv66zbettaisunwin-vntyphu88vn138vwinvwinvi68ee881xbetrio66zbetvn138i9betvipfi88clubcf68onbet88ee88typhu88onbetonbetkhuyenmai12bet-moblie12betmoblietaimienphi247vi68clupcf68clupvipbeti9betqh88onb123onbefsoi cầunổ hũbắn cáđá gàđá gàgame bàicasinosoi cầuxóc đĩagame bàigiải mã giấc mơbầu cuaslot gamecasinonổ hủdàn đềBắn cácasinodàn đềnổ hũtài xỉuslot gamecasinobắn cáđá gàgame bàithể thaogame bàisoi cầukqsssoi cầucờ tướngbắn cágame bàixóc đĩa开云体育开云体育开云体育乐鱼体育乐鱼体育乐鱼体育亚新体育亚新体育亚新体育爱游戏爱游戏爱游戏华体会华体会华体会IM体育IM体育沙巴体育沙巴体育PM体育PM体育AG尊龙AG尊龙AG尊龙AG百家乐AG百家乐AG百家乐AG真人AG真人<AG真人<皇冠体育皇冠体育PG电子PG电子万博体育万博体育KOK体育KOK体育欧宝体育江南体育江南体育江南体育半岛体育半岛体育半岛体育凯发娱乐凯发娱乐杏彩体育杏彩体育杏彩体育FB体育PM真人PM真人<米乐娱乐米乐娱乐天博体育天博体育开元棋牌开元棋牌j9九游会j9九游会开云体育AG百家乐AG百家乐AG真人AG真人爱游戏华体会华体会im体育kok体育开云体育开云体育开云体育乐鱼体育乐鱼体育欧宝体育ob体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育开云体育开云体育棋牌棋牌沙巴体育买球平台新葡京娱乐开云体育mu88qh88

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist