Ο απίστευτος τρόπος που επέλεξε παντρέμενος άντρας για να βλέπει την ερωμένη του

Συντάκτης: την 4 Ιανουαρίου 2021

Η οποία ήταν επίσης παντρεμένη

Φαίνεται ότι η εν λόγω ερωτική ιστορία διεκδικεί το βραβείο της ερωτικής ιστορίας του 2020, αφού το παράνομο ζευγάρι βρήκε τον πιο απίστευτο τρόπο για να συναντιέται.
Το γεγονός έλαβε χώρα στην πόλη του Μεξικό, Τιχουάνα, ανάμεσα σε δυο παντρεμένους, οι οποίοι σύναψαν κρυφά ερωτική σχέση. Οι δυο τους μάλιστα ήταν γείτονες. Επομένως, δεν ήθελαν να τους δουν μαζί στην γειτονία, για να μην καταλάβουν το τι συμβαίνει μεταξύ τους. Για αυτό λοιπόν, ο Αλμπέρτο, όπως ονομάζεται ο άντρας, αποφάσισε να σκάψει ένα τούνελ που να ενώνει τα δυο σπίτια και να βρίσκεται με την καλή του, χωρίς φόβο.

Το ζευγάρι βολεύτηκε με το τούνελ και το χρησιμοποιούσε για εβδομάδες, με τον Αλμπέρτο να πηγαίνει στο σπίτι της Παμέλα, κάθε φορά που ο άντρας της έλειπε στη δουλειά.

Μια μέρα όμως που ο σύζυγος της επέστρεψε πιο νωρίς από την δουλειά, ο Αλμπέρτο έτρεξε να κρυφτεί πίσω από τον καναπέ, όμως όταν εκείνος τον τράβηξε για να δει αν ήταν από πίσω ο εpαστής της γυναίκας του, βρήκε μια τεράστια τρύπα, η οποία αποκάλυψε το τούνελ.

Όπως ήταν επόμενο, ο απατημένος σύζυγος μπήκε στο τούνελ, ακολούθησε την διαδρομή και βρέθηκε στο σπίτι του Αλμπέρτο, ο οποίος τον παρακάλεσε να μην κάνει σκηνή, καθώς η γυναίκα του κοιμόταν.

Φυσικά και εκείνος ήταν έξαλλος και ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς, στον οποίο απαιτήθηκε η επέμβαση της αστυνομίας, ώστε να πέσουν οι τόνοι.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist