Ν. Ζερβού: με κόπο και δύναμη η αποκατάσταση των ζημιών στο Μαλεβίζι

Συντάκτης: την 26 Οκτωβρίου 2022

Έως τις 15 Νοεμβρίου οι δηλώσεις στο Δήμο Μαλεβιζίου για τις ζημιές που υπέστησαν οι κύριες κατοικίες ώστε να λάβουν την ενίσχυση των 600 έως 6.000 ευρώ

95 στο σύνολο τους τα σπίτια που υπέστησαν ζημιές από τα οποία τα 60 πρώτη κατοικία, τα οποία δικαιούνται και την ενίσχυση όπως λέει στον 98.4 η Αντιδήμαρχος Νίκη Ζερβού.

Δύσκολος ο δρόμος κατά την ίδια για όλους, έως την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών και την επιστροφή της κανονικότητας. Καθημερινή και η προσπάθεια ενίσχυσης με κάθε τρόπο των πληγέντων (ψυχολογική στήριξη, σίτιση, ένδυση), ενώ μία οικογένεια συνεχίζει να φιλοξενείται σε ξενοδοχείο κι άλλες τρείς σε συγγενείς τους.

*Έως τις 7 Νοεμβρίου οι αιτήσεις μέσω της πλατφόρμας arogi.gov.gr για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την έντονη βροχόπτωση 15 Οκτωβρίου και επιθυμούν να λάβουν πρώτη αρωγή έναντι επιχορήγησης, σε Μαλεβίζι και Σητεία όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών. Αρμόδιος φορέας για τις επιχειρήσεις είναι η Περιφέρεια.

Το ύψος της ενίσχυσης ανέρχεται σε 1.000 ευρώ προς επιχειρήσεις με ελαφρές υλικές ζημιές, 3.000 ευρώ προς επιχειρήσεις με σοβαρές υλικές ζημιές και 6.000 ευρώ προς επιχειρήσεις με πολύ σοβαρές υλικές ζημιές.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist