Ν. Καραχάλιος : Είναι συνυπεύθυνοι πλέον οι βουλευτές της ΝΔ – Θέμα “TourkAegean” στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού

Συντάκτης: την 11 Νοεμβρίου 2022

Ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας και επικεφαλής του ” Forum 2020″ Νίκος Καραχάλιος, μιλώντας στον 98.34 επιτέθηκε με οξύτατους χαρακτηρισμούς στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την υπόθεση των υποκλοπών- παρακολουθήσεων, καλώντας τον, είτε να εγκαταλείψει το αξίωμα του Πρωθυπουργού, είτε να προκηρύξει εκλογές άμεσα, θεωρώντας ότι η χώρα έχει δεχτεί ένα βαρύτατο πλήγμα Δημοκρατίας και θεσμικής λειτουργίας που την εκθέτει διεθνώς.

Εγκάλεσε τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, πως δεν μπορούν να σιωπούν άλλο υπό το κράτος φόβου, όπως είπε, την ώρα που διαφαίνεται πως η παράταξη που εκπροσωπούν οδηγείται με αυτό το κλίμα, σε απόλυτη συντριβή.

Ταυτόχρονα με αφορμή την παρουσία του για επαγγελματικούς λόγους στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο, αποκάλυψε ότι δίπλα στο περίπτερο του Ελληνικού Τουρισμού, το αντίστοιχο Τουρκικό έχει ως δεσπόζουσα καμπάνια του “TourkAegean” , καλώντας τον Υπουργό Ανάπτυξης 3 μήνες μετά την αποκάλυψη της κατοχύρωσης του σήματος να προβεί σε ένσταση όπως η Ε. Ε. έχει απαντήσει ήδη ότι μπορεί να πράξει η χώρα μας.

Ακόμη χειρότερα που όπως αποκάλυψε, στην ίδια Παγκόσμια Έκθεση, μετέχει με δικό της περίπτερο – πρόκληση χωριστά, η ψευδοαποκαλούμενη ΤΔΒΚ, το ψευδοκράτος δηλαδή της Τουρκίας, στο κατεχόμενο βόρειο τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist