Μ. Βαμιεδάκης: 80 εκατομμύρια Ευρωπαίοι δεν επιλέγουν Ελλάδα

Συντάκτης: την 3 Απριλίου 2019

Είμαστε αφιλόξενοι για τους έχοντες προβλήματα κινητικότητας, τους ηλικιωμένους, τις μητέρες με μικρά παιδιά, ασθενείς. Με στόχο της ευαισθητοποίηση της Κοινής Γνώμης, των τοπικών Αρχών και των φορέων του Τουρισμού, το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιεί συνάντηση με θέμα: «Κρήτη προσβάσιμη για όλους» σήμερα, στις 18.00 το απόγευμα στην Ανδρόγεω.

Ομιλητές θα είναι οι: -Μαρινέλα Μαμαλάκη – Σταυρακάκη, Ξεναγός -Κατερίνα Παπαμιχαήλ, Αρχιτέκτων, εμπειρογνώμων προσβασιμότητας-ΕΝΑΤ (Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τον Προσβάσιμο Τουρισμό) -Ivor Ambrose, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΝΑΤ -Μιχάλης Βαμιεδάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης Θα ακολουθήσει συζήτηση. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Ευάγγελος Παπανικολάου, Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης.

«Μπορεί αν το θέλουμε η Κρήτη να γίνει προσβάσιμη για τον καθένα από μας» επισημαίνει η Ξεναγός Μαρινέλα Μαμαλάκη – Σταυρακάκη, μιλώντας στον 98.4. «80 εκατομμύρια άνθρωποι μόνο από την Ευρώπη δεν έρχονται στην Ελλάδα και στην Κρήτη εξαιτίας της μη προσβασιμότητας τους σε αρχαιολογικούς χώρους, εκκλησίες, καταστήματα, λοιπές υποδομές» αναφέρει ο Μιχάλης Βαμιεδάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτη, επίσης στον 98.4.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist