Μ. Κτιστακη: Διεκδικούμε μόνιμο κι όχι περιφερόμενο προσωπικό στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

Συντάκτης: την 14 Μαρτίου 2019

Οι γυναίκες της Ιεράπετρας ξεκίνησαν έναν καινούργιο αγώνα, απαιτώντας την παραμονή του επικουρικού γυναικολόγου του νοσοκομείου της πόλης Σωκράτη Μέγκουλα, η σύμβαση του οποίου λήγει τον ερχόμενο Ιούλιο.

Με επιστολή διαμαρτυρίας-έκκληση, που απέστειλαν προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, την Υ.ΠΕ. Κρήτης, τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, τους βουλευτές Λασιθίου, τον Σύλλογο εργαζομένων, τον Δήμο Ιεράπετρας, τη Δημοτική Επιτροπή Υγείας, τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου και τους τοπικούς φορείς, εξηγούν γιατί επιθυμούν διακαώς να μείνει και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο γιατρός.

«Θεωρούμε σημαντικό το γεγονός ότι, μετά από πολύ καιρό, οι γυναίκες της Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής κάνουν πλέον σε μεγάλο βαθμό προληπτικές εξετάσεις, επεμβάσεις και γέννες στον τόπο τους, χωρίς μετακινήσεις, άγχος, περιττά έξοδα, χωρίς αναστάτωση στην οικογενειακή τους ζωή και επιβάρυνση στην εργασία τους» αναφέρουν στο ψήφισμά τους οι γυναίκες, με την Μαρία Κτιστάκη από την Ομάδα Επικοινωνίας να λέει στον 98.4 ότι οι πολίτες της περιοχής στο σύνολό τους χρειάζονται και διεκδικούν νοσοκομείο πλήρως εξοπλισμένο με μόνιμο κι όχι με περιφερόμενο προσωπικό.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist