Μ. Φραγκάκης: Δεν ζητιανεύουμε από την Πολιτεία – Θέλουμε να μας στηρίξει ουσιαστικά

Συντάκτης: την 23 Νοεμβρίου 2021

«Κοινωνία και οικονομία ζητούν να συνεχίσουν το βηματισμό τους σήμερα»

Αγωνία της Δημοτικής Αρχής για τους αργούς ρυθμούς που κινείτε η Πολιτεία.

Καθυστερήσεις,  γραφειοκρατία, και κλειστές «στρόφιγγες» φρενάρουν την επιστροφή του Αρκαλοχωρίου και των άλλων πληγέντων περιοχών έστω και σε υποτυπώδη κανονικότητα, επισημαίνει ο Δήμαρχος Μανόλης Φραγκάκης μιλώντας στον 98.4, στέλνοντας το μήνυμα όπως ο ίδιος λέει στην πολιτεία: «Δεν θέλουμε τίποτα από εσάς, δώστε μας τα χρήματα να προχωρήσουμε γρήγορα τις διαδικασίες για την αποκατάσταση ζημιών, όπως από την αρχή δείξαμε ότι μπορούμε».

Λέει πως τίποτα δεν είναι εύκολο και πως οι πιέσεις μπροστά και πίσω από τις κλειστές πόρτες είναι μεγάλες καθώς αδυνατεί να δεχθεί ότι θα χρειαστούν χρόνια – σύνηθες Ελληνικό φαινόμενο – για την αντιμετώπιση των δυσκολιών.

«Στα πρώτα ζητούμενα μας ήταν η στέγαση, η σίτιση και η λειτουργία των σχολείων. Χρειαζόμαστε 1.200 μερίδες φαγητού την ημέρα που από την 1η του Δεκέμβρη την αναλαμβάνουν ιδιώτες, η αποκατάσταση των ζημιών αργεί με 90 άτομα να παραμένουν ακόμα σε ξενοδοχεία, 14 στο κλειστό Αρκαλοχωρίου και 20-25 σε σκηνές στους οικισμούς του Δήμου» αναφέρει. «Δεν ζητιανεύουμε, δεν μπορούμε να περιμένουμε τους ρυθμούς της Πολιτείας, πρέπει να προχωρήσουμε, χθες» προσθέτει.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist