Λάχανα και Χάχανα – Ο καλός μου εαυτός 9-10 Αυγούστου

Συντάκτης: την 28 Ιουλίου 2022

Το νέο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για δύο παραστάσεις, 9 και 10 Αυγούστου, Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», με την παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και την εταιρεία ΜΕΘΕΞΙΣ.

Το σύγχρονο αυτό έργο πλαισιώνεται από ένα λαμπερό καστ ηθοποιών, ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής, εντυπωσιακές βιντεοπροβολές, ευφάνταστα σκηνικά και πολύχρωμα κοστούμια, δημιουργώντας μία θεαματική θεατρική εμπειρία για γονείς και παιδιά, όπως ο ίδιος ο Χρήστος Τριπόδης, λέει στον 98.4.

 

3 Αυγούστου  ΑΡΚΑΣ «Εκτός Ελέγχου»

Νωρίτερα στις 3 Αυγούστου στο Ν. Καζαντζάκης οι θεατρικές παραγωγές Μέθεξις παρουσιάζουν την παράσταση ΑΡΚΑΣ «Εκτός Ελέγχου» με τα κείμενα του Αρκά.
Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής. Σωτήρης Καλυβάτσης,  Γιώργος Γαλίτης,  Κωνσταντία Χριστοφορίδου,  Χρήστος Τριπόδης,  Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά: Αθηνά Τριπόδη και Μανώλης Γκίνης, από τα «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» και ο Παντελής Καναράκης συνθέτουν έναν θίασο αξιώσεων και υπόσχονται μία μοναδική θεατρική εμπειρία, προσθέτει ο Χρήστος Τριπόδης.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist