Κάλεσμα Αλέξη Καλοκαιρινού στους δημότες να συμμετέχουν σε ομάδες εργασίας

Written by on 19 Οκτωβρίου 2023

Τις  10 νέες Ομάδες Εργασίας της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη», όπου θα λειτουργήσουν ως «δεξαμενές σκέψης», με τα μέλη της να προσφέρουν εθελοντικά, ενισχύοντας την κοινωνική συμμετοχικότητα που αποτελεί και βασικό στόχο, παρουσίασε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ηρακλείου  Αλέξης Καλοκαιρινός.

Κάλεσμα του ιδίου μέσω του Ράδιο 98.4 στον καθένα από εμάς να συμμετέχουμε σε αυτές τις ομάδες για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας σε μία πόλη με πολλές πληγές αλλά δυνατότητες βελτίωσης, ξεκινώντας από τα απλά και καθημερινά.
Η πρόταση του αφορά στις ομάδες: · Ποιότητας Ζωής · Εθελοντισμού · Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης · Πολιτισμού · Αθλητισμού · Πολιτικής Προστασίας · Κοινωνικής Αλληλεγγύης · Περιβάλλοντος & Αστικού Πρασίνου · Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας · Αγροτικής Ανάπτυξης.

Την ίδια ώρα τεχνοκράτες θα τρέχουν θέματα Πολεοδομίας, Κυκλοφορίας, Τεχνικών Έργων, καθώς και διαρθρωτικά θέματα των Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου».

«Γνωρίζουμε ότι θα κριθούμε από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα για το καλό του Δήμου» επισημαίνει ο ίδιος. Μέχρι να φτάσουμε στην ανάληψη των καθηκόντων μας θα πρέπει: Να εμβαθύνουμε, να συγκεκριμενοποιήσουμε και προτεραιοποιήσουμε το πρόγραμμα δράσης μας, ώστε να μη χαθεί καθόλου χρόνος από την αρχή της θητείας μας. Να εξασφαλίσουμε την ομαλή μετάβαση από τη νυν στην νέα Δημοτική Αρχή» είπε στο Ράδιο 98.4.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist