Η Omicron αναπτύσσεται στους αεραγωγούς, όχι στους πνεύμονες- νέα δεδομένα για τις ασυμπτωματικές λοιμώξεις

Συντάκτης: την 17 Δεκεμβρίου 2021

Την προχθεσινή δημοσίευση, στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων REUTERS , αναφορικά με την μετάλλαξη «Ο» και τα νέα δεδομένα για τις ασυμπτωματικές λοιμώξεις, παρέθεσε αναλυτικά σήμερα η εκπομπή του 98.4 με τον Γ. Σαχίνη.

Από την δημοσίευση προκύπτει , με την επισήμανση επιφυλάξεων και της ανάγκης περαιτέρω χρόνου διερεύνησης, ότι η  Omicron πολλαπλασιάζεται ταχύτερα στους αεραγωγούς, αλλά πιο αργά στους πνεύμονες. Στο ίδιο δημοσίευμα , αναφέρεται πως τα προσβεβλημένα άτομα που δεν εμφανίζουν συμπτώματα μπορεί να συμβάλλουν σημαντικά στην μετάδοση  του ιού   , δεδομένου ότι αντιπροσωπεύουν το 40,5% των επιβεβαιωμένων λοιμώξεων παγκοσμίως, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε την Τρίτη στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού Τζάμα νέτγουορκ όπεν (JAMA Network Open).

 

 

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/omicron-thrives-airways-not-lungs-new-data-asymptomatic-cases-2021-12-15/

 

 

 


Απόψεις Αναγνωστών
  1. Βασιλειος Πετρόπουλος   On   17 Δεκεμβρίου 2021 at 17:56

    Ο λύκος καλά τα λέει ο δρ λυκος! Απλά δεν καλεις δρ φαρσαλινο δρ βανταρακη δρ κουβελα δρ πουλά δρ καλαμποκη ο δρ λυκος! Είναι τέλειος! Πολύ δυνατός! Θέλουμε δρ φαρσαλινο δρ κουβελα δρ καλαμποκη δρ ιωαννιδη! Δρ. Λύκος! Μπράβο! Νδ νδ νδ 158 νδ ομως! Χάχα λαός!

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist