Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Σταθερό».

Συντάκτης: την 13 Ιανουαρίου 2021

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανοίγει την πόρτα του καινούργιου άλμπουμ της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Σταθερό».

Και αυτό είναι το πρώτο δείγμα από το καινούργιο άλμπουμ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Που θα μπορούσες να πεις ότι είναι ένα άλμπουμ με διασκευές, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα άλμπουμ με τραγούδια που την «ταρακούνησαν» μέσα στα χρόνια, τραγούδια από αυτά που πάντα διάλεγε για να πει και να μας εκπλήξει στα προγράμματά της, αλλά και άλλα που θα ακούσουμε για πρώτη φορά με τη φωνή της.

Όλα τους πάντως έχουν το προσωπικό της επιλογής και το προσωπικό της προσέγγισης της Ελεωνόρας.

Το 1998 η σπουδαία Mina, είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ «Canarino Mannaro Vol. 2» που έκλεινε με το τραγούδι «Impagliatori d’ aquile».

Με αυτό το τραγούδι επιλέγει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να μας ανοίξει την πόρτα στο καινούργιο της άλμπουμ.

Οι ελληνικοί στίχοι είναι του Νίκου Μωραΐτη, που εύκολα μπορείς να πεις ότι ο τρόπος που καταφέρνει να φέρνει το αίσθημα και το νόημα ενός τραγουδιού στα ελληνικά είναι μοναδικός. Η ενορχήστρωση είναι του Δημήτρη Μπαρμπαγάλα, σταθερού συνεργάτη της Ελεωνόρας τα τελευταία χρόνια.

«Μετά από́ αρκετό́ καιρό́ ήρθε η στιγμή́ να μοιραστώ μαζί́ σας το νέο μου τραγούδι. Ένα τραγούδι που με ταρακούνησε πριν πολλά́ χρόνια όταν το πρωτοάκουσα να το ερμηνεύει αυτή́ η τεράστια τραγουδίστρια, Mina. Εύχομαι να σας ταξιδέψει και να αγγίξει κάτι μέσα σας», σχολιάζει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist