Φωτιές ανάβει η εγκύκλιος Μ. Γκάγκα για μείωση των χειρουργείων κατά 80%

Συντάκτης: την 24 Νοεμβρίου 2021

Κυριάκος Θεοδοσάκης στον 98.4: Τα δύσκολα είναι μπροστά μας – Δημήτρης Βρύσαλης: Επικίνδυνη κι απαράδεκτη η απόφαση της Κυβέρνησης .

«Χωρίς πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, νοσοκομεία αποδυναμωμένα, χιλιάδες ραντεβού για χειρουργεία ήδη σε αναμονή το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο» σημειώνει ο πρόεδρος του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ Κυριάκος Θεοδοσάκης, προσθέτοντας ότι η λύση για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι τα μέτρα προστασίας, ο εμβολιασμός και οι προσλήψεις προσωπικού στα νοσοκομεία.

«Υποκριτικό το ενδιαφέρον που δείχνει η Πολιτεία για την υγεία όταν η αλήθεια της είναι άλλη, δηλαδή ο μειωμένος προϋπολογισμός για την υγεία και η αποδυνάμωση του δημόσιου συστήματος υγείας» η θέση του Δημήτρη Βρύσαλη, Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο ΠαΓΝΗ.

Και οι δύο, εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αναφέρονται στα χιλιάδες εκκρεμή ραντεβού χειρουργείων των προηγούμενων μηνών και την ανάγκη ενίσχυσης της Δημόσιας Υγείας με προσλήψεις καθώς χιλιάδες υγειονομικοί βγήκαν εκτός εξαιτίας του μη εμβολιασμού τους κι επίσης χιλιάδες θα έχουν απομακρυνθεί μέχρι το Μάρτιο καθώς λήγουν οι συμβάσεις τους.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist