Εργατικές κατοικίες, κόμβος Φοινικιάς στη Βουλή από το Σ. Βαρδάκη

Συντάκτης: την 27 Οκτωβρίου 2022

Δριμύ κατηγορώ του Βουλευτή και για τους χειρισμούς στο χώρο της υγείας

Στη βουλή από τους βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ οι προτάσεις των Συνδέσμων Επιχειρήσεων και Εμπορικών Συλλόγων, σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου Παράκαμψη Χανίων-Ρεθύμνου-Ηρακλείου του ΒΟΑΚ, με πρωτοβουλία Σωκράτη Βαρδάκη.

Στο σχετικό υπόμνημα, εκφράζεται η δυσαρέσκεια των επαγγελματιών επί της προηγούμενης διαδικασίας διαβούλευσης, καθώς ακολουθείται μία fast track διαδικασία, απαξιώνοντας τις αντίθετες απόψεις του ντόπιου πληθυσμού και φορέων του νησιού, καθώς οι εν λόγω κόμβοι εξυπηρετούν περιοχές όπου αφενός δραστηριοποιούνται εκατοντάδες επιχειρήσεις που απασχολούν χιλιάδες εργαζομένους, αφετέρου έχουν συμφέροντα και δικαιώματα πάνω από 15.000 μόνιμοι κάτοικοι.

 

*Στην βουλή από τον ίδιο επίσης η ομηρία των 298 ιδιοκτητών εργατικών κατοικιών σε Αγία Αικατερίνη και Κατσαμπά που δεν μπορούν να αποκτήσουν τίτλους ιδιοκτησίας εδώ και πολλά χρόνια.

 

*Αναφορικά με το νέο νομοσχέδιο για την υγεία σημειώνει ότι αυτό δυναμιτίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας σε όλες του τις εκφάνσεις.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist