ΕΝΔΙΣΥ: Του «ποδιού» οι fast track συντάξεις

Συντάκτης: την 17 Ιουνίου 2022

Λάθος η έκδοση τους κατά 60-70% – Σε περιπέτειες περιπλέκονται οι συνταξιούχοι

 

Λάθη και ταλαιπωρία προκαλεί η διαδικασία της έκδοσης fast track συντάξεων ή «συντάξεων εμπιστοσύνης», όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, λέει στον 98.4 ο πρόεδρος του ΕΝΔΙΣΥ Νίκος Χατζόπουλος, αναφέροντας και παραδείγματα.

Αίσθηση προκαλεί η αναφορά του πως στο αποδεικτικό έκδοσης σύνταξης με ό,τι στοιχεία υπάρχουν διαθέσιμα για αρχή, σε δημόσια έγγραφα και πριν την οριστική εξέταση όλων των δεδομένων κι ενδεχόμενα της καταβολής της διαφοράς που υπάρχει, σημειώνουν ότι πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία της ένστασης.

Σημειώνει επίσης ότι ο επανυπολογισμός  των συντάξεων προκαλεί σοβαρό πονοκέφαλο στους αιτούντες καθώς τα εργάσιμα και τα συντάξιμα δεν συγκλίνουν μεταξύ τους.

*«Φρούδες ελπίδες οι υποσχέσεις της Κυβέρνησης για συντάξεις με ένα κλικ. Η κοινωνία βυθίζεται στην απαισιοδοξία, αγωνιά για το πως θα βιοποριστεί και η Κυβέρνηση, έχοντας ήδη αποτύχει σε όλους τους τομείς, με ανευθυνότητα και προχειρότητα διαχειρίζεται και την έκδοση των συντάξεων» δηλώνει ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist