«Εμένα Να Ακούς»: Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει με νέο τραγούδι

Συντάκτης: την 11 Νοεμβρίου 2020

«Εμένα Να Ακούς», θα τραγουδά σύντομα ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα δώσει το στίγμα του στο φετινό ιδιαίτερο χειμώνα με ένα νέο τραγούδι.

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του επιστρέφει δισκογραφικά μετά την επιτυχημένη έναρξη της συνεργασίας του με τη Heaven Music το περασμένο καλοκαίρι με το τραγούδι «Σκάσε Ένα Φιλί».

Το «Σκάσε Ένα Φιλί» έχει πάνω από 5,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ εξακολουθεί ακόμα και στα τέλη του φθινοπώρου να διαθέτει μια σταθερή θέση ανάμεσα στα τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι έτοιμος να κρατήσει συντροφιά σε όλους τους θαυμαστές του με μια δυναμική ερωτική μπαλάντα που θα έχει τον τίτλο «Εμένα Να Ακούς» και θα γίνει αναμφισβήτητα η επιτυχία της χρονιάς.

Από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να το ακούσετε αποκλειστικά και στην πλατφόρμα του Spotify, με το pre-save να έχει ξεκινήσει.

Το «Εμένα Να Ακούς» αναμένεται να γίνει κυκλοφορήσει από τη Heaven Music ευρέως σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής λίγες ημέρες αργότερα.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

«Εμένα να ακούς και όχι τους τρελούς… Κι εγώ είμαι τρελός, αλλά για σένα μόνο… Εμένα να ακούς», θα τραγουδά σύντομα ο Νίκος Οικονομόπουλος.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist