«Εκτεθειμένοι» οι εργαζόμενοι νοσούντες με Covid -19

Συντάκτης: την 14 Φεβρουαρίου 2022

Στις 14 ημέρες δέχεται χαρτί νόσησης ο ΕΦΚΑ για τους εμβολιασμένους και στις 22 για τους μη εμβολιασμένους

«Στις 5 με 6 ημέρες επιστρέφουν στη δουλειά τους για να μην την χάσουν, κάνοντας χρήση της κανονικής αδείας τους, με ότι αυτό συνεπάγεται» λένε στον 98.4 οι Πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων  Ηρακλείου και Ρόδου.

Για τους γονείς με παιδιά που νοσούν υπενθυμίζουν πως η ειδική άδεια έχει οριστεί στις 5 ημέρες, ενώ για τις υπόλοιπες γίνετε εκ νέου χρήση της κανονικής.

Στις 14 με 15.000 οι εκκρεμείς συντάξεις στην Ανατολική Κρήτη 

Εγκαλεί τους Κυβερνητικούς Βουλευτές το ΕΚΗ, με τον πρόεδρο του να αναφέρει πως έπρεπε καθημερινά να έπρεπε να βρίσκονται στο Υπουργείο Εργασίας διεκδικώντας λύση

«Αστεία και μπούρδες του ΕΦΚΑ» λέει ο Στέλιος Βοργιάς οι ανακοινώσεις περί εκκαθάρισης του 90% των εκκρεμών συντάξεων προ του 2019 όταν μόνο στην Ανατολική Κρήτη αυτές ξεπερνούν τις 15-15.000, οι υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα αποδυναμώνονται από προσωπικό κι οι ασφαλισμένοι ταλαιπωρούνται και υποφέρουν.

Σημειώνει πως η Ανατολική Κρήτη παρουσιάζει το μεγαλύτερο πρόβλημα πανελλαδικά και πως εκτός της εκκαθάρισης των συντάξεων αυξάνονται τα προβλήματα και σε άλλες υπηρεσίες του.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist