Δημ. Σταθακόπουλος : Μιλάμε για γάμους, όταν πάμε σε παιδιά με dna 3 ανθρώπων

Written by on 16 Φεβρουαρίου 2024

Ο νομικός και Δρας του Παντείου Πανεπιστημίου , Δημήτρης Σταθακόπουλος , με αφορμή τον πολύμηνο θόρυβο γύρω από τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, μιλώντας στον 98.4 , επισημαίνει ότι την ίδια ώρα  οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές  και απλά κοινωνίες και πολιτικά συστήματα τρέχουν πίσω από αυτές, με σπασμωδικές αποφάσεις . Παιδιά με dna 3 ανθρώπων , είναι πλέον γεγονός , όπως στην Αγγλία, όπου γεννήθηκε μωρό με την χρήση dna 3 ανθρώπων , σύμφωνα με την Βρετανική ρυθμιστική αρχή γονιμότητας. Το μεγαλύτερο μέρος του dna είναι από τους δύο γονείς του μωρού, αλλά περίπου το 0,1% , από μία τρίτη γυναίκα δότρια.

https://www.ox.ac.uk/research/three-parent-baby-raises-issues-long-term-health-risks?fbclid=IwAR14MBm3KwVa8p4ExLv3fz0AI27205d1ieAYrXFvcZqCFz5Ig3G7b9eDLR8 .

Όπως σημειώνει ο κ. Σταθακόπουλος , πάμε στην εποχή όπου θα έχουμε παιδιά με dna μόνο ανδρών ή μόνο γυναικών.Παιδιά τεχνητής μήτρας , χωρίς κυοφόρηση . Παιδιά κατά παραγγελία, κλώνοι, δηλ 100% ευγονική κι εμείς ακόμα, βαθιά ανενημέρωτοι ασχολούμαστε με νόμους που ασθμαίνοντας κυνηγούν τα γεγονότα , τα οποία τρέχουν με ταχύτητα φωτός , πέραν από κάθε φαντασία, ηθική και μέχρι τώρα ” κανονικότητα “.

Η κοινωνία δεν παντρεύεται και εάν το κάνει – κυρίως με πολιτικό γάμο ( λόγω οικονομίας) – ζει συμβατικά ή χωρίζει, δεν γεννιούνται παιδιά όπως παλιά, οι περισσότεροι ζουν μόνοι ή συγκατοικούν απλά , ή με τους γονείς τους ( λόγω ακρίβειας & βολέματος).

Παιδιά με δωρητές σπέρματος/ ωαρίου, παρένθετες•Το 30% της παγκόσμιας κοινωνίας ( άνδρες – γυναίκες αθροιστικά, διαχρονικά ιστορικά ) ομοφυλόφιλοι και άλλο ένα 20% ( λένε κάποιες μελέτες

https://www.pbs.org/fmc/interviews/gebhard.htm) έχει ” πειραματιστεί” μια φορά ( sic) .Τα έργα,  Sapiens και Homo deus του Harari, το Great Reset του Claus Schwab, ακόμα και η επιστημονική φαντασία του Hollywood, ωχριούν στο ήδη τρέχον και υπάρχον.

Ας αφήσουμε τους αφορισμούς και ας δούμε ως κοινωνία πως θα λειτουργήσουμε στην εποχή της ΑΙ / τεχνητής νοημοσύνης και του metανθρώπου ( βλ. Neuralink https://neuralink.com/ Elon M. )

Δεν έρχεται …. ήρθε, εδώ είναι. Μην μου απαντήσετε ” θα τους κάψει ο Θεός”

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist