Δημ. Πλακιάς : Οι έρευνες μας για τα Τέμπη είναι στο Ω , ενώ οι αρμόδιοι είναι στο Α

Written by on 22 Μαρτίου 2024

Ο Δημήτρης Πλακιάς, πατέρας της Αναστασίας και θείος των δύο δίδυμων κοριτσιών από την Καλαμπάκα, θύματα και οι τρεις τους στο δυστύχημα των Τεμπών, εξηγεί στον 98.4 γιατί οι έρευνες και οι ενέργειες των συγγενών θυμάτων και τραυματιών , με την αρωγή των δικών τους τεχνικών συμβούλων , νομικών και ειδικών, έχουν φτάσει στο Ωμέγα την υπόθεση , όπως λέει χαρακτηριστικά, ενώ οι αρμόδιες αρχές είναι ακόμη στο Άλφα.

Εξηγεί, πως μήνες μετά, οι δικές τους έρευνες, βρέθηκε ιδιωτικό οικόπεδο εργολάβου, που μετείχε στις  εργασίες  στο τόπο του δυστυχήματος, όπου όπως λέει οδηγήθηκαν τουλάχιστον  20 φορτηγά και έριξαν χώμα από το επίμαχο σημείο της τραγωδίας. Στην ουσία , τονίζει,  δεν έγινε μπάζωμα στην περιοχή του δυστυχήματος, έγινε ξεμπάζωμα και αργότερα επίστρωση.  Ξημερώματα, φορτηγά ολόκληρα πήραν μπάζα από την περιοχή και τα άφησαν σε συγκεκριμένη περιοχή, έξω από την Λάρισα. Έχουμε κάνει έρευνα και έχουμε στοιχεία για αυτό.

Η Δικαιοσύνη αρχίζει και δουλεύει πάρα πολύ. Περιμένουμε να τελειώσει η έρευνα όλη και μετά θα δείτε από την πλευρά των οικογενειών ένα τσουνάμι από στοιχεία, επεσήμανε  ο Δημήτρης Πλακιάς.Μάλιστα δημόσια αναρωτήθηκε με νόημα , αν ακόμη και από την “αμαρτωλή σύμβαση” 717 για τον σιδηρόδρομο, έχουν κατευθυνθεί πόροι ως μη όφειλε, στο Υπουργείο Ανάπτυξης .


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist