Δημ. Καζάκης : Έρχεται στο προσκήνιο ο κόσμος που επί 13 χρόνια των οδήγησαν σε φτωχοποίηση

Συντάκτης: την 17 Μαρτίου 2023

Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ και επικεφαλής του εκλογικού μετωπικού σχήματος “Συμμαχία για την Ανατροπή” , Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας σήμερα στον 98.4 , υποστήριξε πως το “προαναγγελθέν έγκλημα” με την διάλυση του ελληνικού σιδηροδρόμου στα Τέμπη, είναι η θρυαλλίδα για να έρθει στο προσκήνιο , όλος ο κόσμος που επί 13 χρόνια βιώνει ακραία συνεχή φτωχοποίηση , αποσύνθεση των θεσμών και πλήρη αλλοίωση του Συντάγματος. Ο κ. Καζάκης υποστήριξέ ότι η επιλογή διάλυσης του σιδηροδρόμου σε χαμηλού κόστους μεταφορικό μέσο χωρίς συνθήκες ασφαλείας, ήταν επιλογή πολιτική και κατά την γνώμη του κρύβει ακόμη και ποινικές ευθύνες πολιτικών για ενδεχόμενο δόλο .

Ο Δημήτρης Καζάκης, ανέλυσε γιατί οι οικονομίες και το χρηματοπιστωτικό σύστημα ιδίως στην Ευρώπη, είναι στο φάσμα ενός νέου κραχ ως συνέχεια μίας κρίσης που με μεταπτώσεις , συνεχίζεται από το 2008, ενώ την ίδια ώρα η κρίση παίρνει κοινωνικά και πολιτικά χαρακτηριστικά στην καρδιά μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών , όπως στην Γαλλία , όπου το σύστημα αποφασίζει φτωχοποιώντας περαιτέρω την κοινωνία , χωρίς καν την επίφαση των κοινοβουλευτικών μέσων.

Ο Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας για την εσωτερική πολιτική κατάσταση, έκανε λόγο για τις εκλογές με απλή αναλογική, ως μια ίσως από τις τελευταίες ευκαιρίες ανάδειξης δυνάμεων όπως η “Συμμαχία για την Ανατροπή” , που ως βασικό τους πρόταγμα έχουν την αποκατάσταση των στοιχειωδών θεσμών του πυρήνα του Συντάγματος του 1975 , που κατά την γνώμη του , σήμερα έχουν αλλοιωθεί πλήρως. Ο κ. Καζάκης , μίλησε ακόμη για τα μίνουμ προτάγματα της “Συμμαχίας για ην Ανατροπή”, στην οικονομία αλλά και τα εθνικά θέματα.


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist