Διαγωνισμός και Έκθεση Φωτογραφίας – The Art of Social Media 2020

Συντάκτης: την 24 Ιουνίου 2020

Ανοιχτή η πρόσκληση συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό Φωτογραφίας The Art of Social Media 2020, που διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά με στόχο την ανάδειξη της ποιοτικής και καλλιτεχνικής φωτογραφίας στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ο διαγωνισμός έχει δέκα ξεχωριστές φωτογραφικές κατηγορίες και μια καταξιωμένη κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις δέκα κορυφαίες φωτογραφίες σε κάθε κατηγορία, όπως ο ιδιοκτήτης της imonline Μανόλης Βαρούχας , λέει στον 98.4 και με Χορηγό Επικοινωνίας τον Όμιλο ΚΡΗΤΗ .

 

Οι υποψήφιοι θα μπορούν συμμετέχουν σε πέντε από αυτές, με την προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος να λήγει στις 15 Ιουλίου, στην πλατφόρμα: https://www.theartofsocialmedia.gr/gr/participate.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν κι οι νικητές θα επιβαρυνθούν με το κόστος εκτύπωσης.

 

Αναλυτικές πληροφορίες όπως ο ίδιος αναφέρει παρέχονται στο ιστότοπο: (https://www.theartofsocialmedia.gr/gr/terms-of-use-participation).

 

Η έκθεση είναι μια πρωτοβουλία της εταιρίας imonline (www.imonline.gr), σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ηρακλείου και θα λάβει χώρα στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο Κρήτης, από 1 ως 5 Σεπτεμβρίου 2020.

 

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist